Een betere motivatie voor het personeel

Zorgen voor sterkere motivatie bij het personeel

Invloed van een goede motivatie

De motivatie van uw personeel heeft een sterke invloed op het resultaat dat binnen uw organisatie wordt geboekt. Dankzij het personeel kan uw bedrijf zo snel mogelijk floreren, maar dan is het wel belangrijk dat de juiste motivatie aanwezig is bij het personeel binnen uw organisatie.

Het is hierom raadzaam om te zorgen dat uw personeel zo veel mogelijk motivatie heeft tijdens het werk. En er zijn talloze manieren waarop u kunt zorgen dat dit inderdaad het geval is. Zo kunt u altijd het maximale uit uw personeel halen en zorgen dat u gedurende iedere werkdag het maximale uit uw bedrijf haalt.

Bied hen een fijne werkplek

Het begint allemaal bij de basis van de werkdag. Op het moment dat een personeelslid op werk aankomt, en direct op een goede plek kan zitten, scheelt dit ontzettend wat betreft motivatie. Het kan namelijk zeer demotiverend werken wanneer een personeelslid op een werkplek terechtkomt waar zij helemaal niet lekker zitten.

Zorg hierom altijd dat het personeel gebruik kan maken van de meest ideale werkplek, welke aansluit bij de lichamelijke behoeftes die het personeelslid heeft. Dit scheelt niet alleen wat betreft demotivatie, het zorgt er ook nog eens voor dat het personeelslid minder vaak te maken krijgt met lichamelijke klachten zoals rugklachten of een muisarm.

Een opsomming

 • Invloed van een goede motivatie

 • Bied hen een fijne werkplek

 • Zorg voor de juiste beloning

 • Laat het personeel zien dat u om hen geeft

Zorg voor de juiste beloning

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Een andere manier om zo veel mogelijk motivatie op te wekken is door te kiezen voor de juiste beloning. Ieder personeelslid is zo veel mogelijk bezig om het maximale uit een werkdag te halen, en daar is de juiste hoeveelheid motivatie nodig. En deze motivatie wekt u op wanneer u ervoor zorgt dat zij een goede beloning krijgen op het moment dat zij hun taken hebben voltooid.
Stel bijvoorbeeld een vaste dag per week vast waarop u de meest gemotiveerde personeelsleden uitlicht en hen beloont. Dit helpt andere werknemers ook weer extra motivatie op te wekken om te zorgen dat zij, net als de gemotiveerde collega, ook gebruik mogen maken van deze prettige beloningen.

Laat het personeel zien dat u om hen geeft

Mensen voelen een sterkere hersenwerking bij een specifiek onderwerp op het moment dat zij hier actief naartoe moeten werken. Als u een juiste relatie met uw personeelsleden opbouwt dan kunt u er op redelijk eenvoudige wijze voor zorgen dat zij het maximale uit hun werkdag kunnen halen. En dat betekent niet alleen dat zij met meer motivatie naar het werk komen, het zal ook helpen om uw bedrijfsresultaten te verhogen.

Laat uw personeelsleden daarom zien dat u om hen geeft. Investeer in nieuwe apparatuur en meubelen om de werkplekken zo veel mogelijk te optimaliseren. Hoe sterker u toont dat u inderdaad om het personeel geeft, hoe groter de kans dat het personeel deze rol ook om zal draaien. Dit houdt onder andere in dat uw personeel ook om uw onderneming geeft en dat zij het maximale eruit willen halen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Wit Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Logan eiken onderstel wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Grijs Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Logan – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Wit Havanna

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten wit

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Aluminium Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Logan eiken onderstel Aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering