Zo voorkomt u dat projecten langer gaan duren

Projecten voor klanten of binnen uw bedrijf worden over het algemeen met een bepaalde einddatum aangenomen. Het is fijn als u deze einddatum keer op keer kunt halen. Helaas komt het nog steeds geregeld voor dat projecten te lang duren, en hierdoor niet op tijd kunnen worden afgerond. Dit maakt het onmogelijk om aan nieuwe projecten te beginnen, waardoor deze ook weer voor langere tijd blijven liggen.

Daarom kunt u het beste zorgen voor een ideale samenstelling tussen het werk dat u uitvoert en de einddatum die hierbij komt kijken; zo kunt u beter kiezen om een realistische deadline te stellen tegenover een deadline die u vooraf eigenlijk al niet verwacht te halen. Het is ook slim om extra tijd bij de deadline op te tellen, omdat u alleen dan kunt zorgen dat u ook echt binnen de gewenste tijd de belangrijkste werkzaamheden kunt uitvoeren en het volledige project kunt uitvoeren.

Wij geven u in dit artikel graag nog een aantal aanvullende tips die bijdragen aan het sneller afronden van de projecten die op dit moment op uw bureau liggen. Gebruik deze tips en strategieën om ieder project zo snel mogelijk naar een goed einde te werken, en uzelf te verlossen van eventuele stress die te laat opgeleverde projecten met zich mee kunnen brengen.

Plan alle taken in, ook de kleinste

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Het is tijdens een project essentieel om ieder onderdeel goed in te plannen. Dit houdt in dat u ook de kleinste taken in een schema opneemt. De kleine details van een project worden over het algemeen onderschat of over het hoofd gezien, en dit draagt helaas bij aan een langere doorlooptijd dan wanneer u deze wel inplant. Het is zonde als u aan het eind van het traject nog een aantal onderdelen moet uitvoeren, terwijl u er op dat moment al op rekende dat deze onderdelen tegen die tijd zouden zijn uitgevoerd.

Houd daarom altijd een goed schema bij tijdens het uitwerken van uw projecten. Dit maakt het mogelijk om uw eigen projecten op een veel effectievere manier uit te voeren, en dat brengt allerlei voordelen met zich mee. Het verlaagt de hoeveelheid stress die u gedurende het project ervaart en draagt ook bij aan een betere harmonie in het uitwerken van het project in zijn geheel.

Een opsomming:

 • Plan alle taken in, ook de kleinste

 • Geef uzelf een aantal dagen extra

 • Schakel anderen in voor lastige vraagstukken

Geef uzelf een aantal dagen extra

Binnen het uitvoeren van een project moet u er ook rekening mee houden dat een aantal onderdelen een paar dagen extra kunnen kosten. Het is zonde als u deze tijd niet goed plant, want het kan eraan bijdragen dat u al een nieuw project plant terwijl u nog niet klaar bent met het vorige project. Maak het uzelf daarom een stuk gemakkelijker door keer op keer een aantal extra dagen in te plannen. Dit draagt ook weer bij aan een betere uitvoering van het project.

Schakel anderen in voor lastige vraagstukken

Het kan voorkomen dat u gedurende het project vast komt te zitten omdat u niet direct een antwoord heeft op een bepaalde vraag die op dat moment speelt. Dit kunt u het beste voorkomen door deze moeilijke vraagstukken met een ander te bespreken. De meeste mensen zien dit als een ideaal middel om te zorgen dat zij weer nieuwe energie krijgen en de beste informatie hebben om lastige vraagstukken op te lossen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureaustoel Evora

 • Budget bureaustoel
 • netbespanning
 • 1 jaar garantie

195 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Aluminium WIt

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten aluminium

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel LX282


 • De meest complete netwave bureaustoel
 • 7 jaar garantie
 • Arbo norm : NPR 1813

486 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Madrid

 • Luxe bureaustoel
 • 3 jaar garantie
 • Arbo norm : NEN EN 1335

477 excl. btw

beschikbaar voor levering