Zet biologie in om uw productiviteit significant te verhogen

Uw productiviteit is van groot belang tijdens het uitvoeren van de taken die u gedurende de dag moet uitvoeren. Er zijn gelukkig een groot aantal manieren om te zorgen dat u ook echt het maximale uit uw werkdag zult halen. Dit heeft vooral te maken met de biologie van de mens en de soorten voeding, drankjes en soortgelijke middelen wij innemen. Er zijn tenslotte verschillende middelen die bijdragen aan een hogere productiviteit.

 

Door deze middelen zo strategisch mogelijk in te zetten, kunt u op een zeer eenvoudige manier zorgen voor een betere manier van werken. De meest productieve mensen zijn de mensen die met passie met hun werk bezig zijn en die daarnaast een specifiek voedingspatroon aanhouden om te zorgen dat zij iedere dag ook echt het maximale uit zichzelf kunnen halen. In dit artikel vertellen wij u daarom graag welke middelen u kunt gebruiken om ook echt zo productief mogelijk te zijn.

Deze soorten voeding kunt u het beste eten

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Een groot aantal soorten groenten, fruit en noten draagt bij aan een betere productiviteit. Als u al deze soorten goed in uw voedingspatroon kunt verwerken, resulteert dit al snel in een zeer productieve dag.

Onder groenten vallen onder andere broccoli, spinazie en vele andere groene groenten. Deze groenten bevatten belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan een betere hersenwerking. Het is hierom aan te raden om meerdere malen per dag maaltijden te eten waarin groene groenten zijn opgenomen.

Bij fruit spreken we vooral over fruitsoorten die de juiste vetten bevatten. Zo is kokos een van de meest interessante soorten fruit als het aankomt op de productiviteit. Kokos en kokosmelk bevatten goede vetten die bijdragen aan een betere hersenwerking. U kunt hiervoor het beste iedere dag een handvol vrucht van de kokosnoot eten, en hierbij ook een glas verdund kokoswater drinken.

Noten zijn al duizenden jaren een belangrijke vorm van energie voor de mens. En dit is niet alleen voor het lichaam: noten bevatten uitstekende vetten die bijdragen aan een hogere productiviteit. Zo kunt u dankzij noten aanzienlijk beter presteren. Pecannoten, macadamia noten en pistachenoten zijn goede voorbeelden van noten die de essentiële vetten bevatten.

Een opsomming:

 • Deze soorten voeding kunt u het beste eten

 • Deze drankjes kunt u het beste drinken

Deze drankjes kunt u het beste drinken

Daarbij zijn er ook nog talloze drankjes die u gedurende de dag het beste kunt drinken om zo productief mogelijk te zijn. Koffie staat al jaren bekend om de ideale boost die het drankje geeft: je kunt veel meer werk verzetten op het moment dat je voldoende cafeïne in het lichaam hebt. Wij raden daarom aan om vooral op het moment dat u een dipje heeft een kopje koffie te drinken. Indien dit niet mogelijk is, kunt u er ook voor kiezen om een dutje te doen.

Groene thee bevat theïne, wat net als cafeïne een ideale stof is om het maximale uit uw brein te halen. Vergeet daarbij ook niet om voldoende water te drinken, omdat water niet alleen een belangrijke werking voor de hersenen heeft maar ook een grote boost in productiviteit kan bieden op het moment dat u een futloos moment doormaakt.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureaustoel Se7en LX111

 • Vormgegeven bureaustoel
 • 7 jaar garantie
 • Comfort collectie Se7en

321 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta bureau onderstel 140 Aluminium

 • Afmeting 140 cm
 • Kleur poten aluminium
 • Exclusief bureaublad

494 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 100 x 80 Aluminium Havanna

 • Afmeting 100 x 80 cm
 • Blad havanna poten aluminium
 • Handig als aanbouwtafel

274 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×90 Zwart Havanna

 • Afmeting 180 x 90 cm
 • Decor blad havanna
 • Kleur poten zwart

677 excl. btw

beschikbaar voor levering