Ergonomie op de dag van vandaag

Wat u vandaag moet weten over ergonomie

Ergonomie van belang voor personeel?

De drijfveer voor een bedrijf is het personeel. En dat betekent dat het personeel zo goed mogelijk zal moeten worden behandeld. In dit artikel vertellen wij u meer over de factoren die invloed hebben op de manier waarop het personeel werkt. Dit houdt onder andere in dat er ergonomische maatregelen worden genomen, zodat de werknemers maximaal productief kunnen werken.

Het is goed om meer te weten over ergonomie. Dit zal ertoe leiden dat u vandaag al een beslissing kunt maken over het feit of het inderdaad interessant is voor uw bedrijf om nu al te starten met ergonomie. Wij zijn u daarom ook graag van dienst bij het samenstellen van een ergonomisch plan zodat u dit eenvoudig op uw werkvloer kunt doorvoeren.

Ergonomie helpt uw organisatie groeien

Als we kijken naar de factoren die bijdragen aan een immense groei binnen bedrijven dan is ergonomie een van de belangrijkste groeifactoren. Wij zijn er zelf uiteraard al van overtuigd dat ergonomie bijdraagt aan een betere samenstelling op de werkvloer, en er zijn ook talloze studies die dit bewijzen. Dit houdt onder andere in dat het voor het personeel mogelijk is om productief te worden dankzij ergonomisch kantoormeubilair, waardoor zij de projecten veel eerder vooraf aan een deadline kunnen uitvoeren.

De groei van een organisatie wordt daarbij ook altijd beïnvloed door de manier waarop men werkt. Als u graag wilt dat uw personeel zo hard mogelijk werkt dan loont het al snel om te zorgen dat de omgeving van het personeel hier maximaal aan bijdraagt. Het is hierom nodig om verandering op de werkvloer door te voeren, zodat de omgeving volledig zal aansluiten bij de wensen en behoeftes die het personeel heeft. En dat is altijd voordelig als het aankomt op de manier waarop uw werknemers aan het werk gaan.

Een opsomming

 • Ergonomie van belang voor personeel?

 • Ergonomie helpt uw organisatie groeien

 • Ergonomie vereist een investering

 • Neem direct contact met ons op

Ergonomie vereist een investering

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De investering die ergonomie met zich meebrengt leidt er bij sommige bedrijven toe dat zij plotseling twijfelen of dit inderdaad de weg is die het bedrijf moet inslaan. Het geldt bij veel bedrijven dat het inderdaad interessant is om ergonomie als nieuwe factor op de werkvloer te omarmen. Dit betekent dat het altijd een investering is; een aankoop die zichzelf terugverdient. Naarmate het personeel productiever wordt is het gemakkelijker om het maximale uit een werkdag te halen en kunt u dus altijd met zekerheid zeggen dat het personeel met de hoogste motivatie aan het werk is.

Het personeel ziet graag dat er in hen wordt geïnvesteerd; dit toont dat het bedrijf er alles aan doet om te zorgen dat het maximale uit hen wordt gehaald. Als u actief bijdraagt aan een betere gezondheid binnen het personeel dan kunt u altijd het beste zorgen dat dit goed zichtbaar is. Naarmate het personeel steeds vaker ziet dat u hier actief mee bezig bent, is de kans groter dat zij zich met meer motivatie kunnen inzetten.

Neem direct contact met ons op

Wij staan u graag bij om de juiste beslissingen te maken op basis van de problemen waar u op dit moment binnen uw organisatie tegenaan loopt. Neem direct contact met ons op en vraag vrijblijvend advies aan voor het verbeteren van de omstandigheden voor het personeel op uw werkvloer.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Vloermat 90 x 120 cm

 • Vloermat
 • Afmeting 120 x 90 cm
 • t.b.v. een zachte vloer

73 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureauonderstel zit-sta 180 cm Grijs

 • Afmeting 180 cm
 • Kleur poten grijs
 • Exclusief bureaublad

455 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Wit Licht eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten wit

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×80 Antraciet Oxyd

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad betonlook
 • Kleur poten antraciet

607 excl. btw

beschikbaar voor levering