Dagelijkse taken beter uitvoeren met goede kantoormeubelen

Wat maakt kantoormeubelen zo belangrijk bij dagelijkse taken?

De dagelijkse taken die op uw takenlijst staan hebben een grote invloed op de totale samenstelling van de organisatie in zijn geheel. Het is hierom van groot belang om te kijken wat u eraan kunt doen om te zorgen dat deze taken inderdaad iedere dag worden uitgevoerd. En dat is niet zo gemakkelijk als de meeste mensen denken, er komt namelijk nogal wat bij kijken.

Kantoormeubelen hebben een grote invloed op de manier waarop u de dagelijkse taken zult uitvoeren. De meeste mensen denken dat zij de dagelijkse taken gewoon 1-voor-1 van de takenlijst kunnen schrappen. Toch blijkt steeds vaker dat mensen helemaal niet aan alle taken op de takenlijst toe komen. En dat betekent dat er iedere dag werk blijft liggen wat eigenlijk wel uitgevoerd had moeten worden.

Hoe brengt kantoormeubilair hier verandering in?

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Er geldt hierbij één sleutelwoord: ergonomie. Bij ergonomie draait het volledig om het optimaliseren van de werkplek met als doel om het maximale uit de productiviteit en gezondheid van de gebruiker te halen. Oftewel, ergonomische kantoormeubelen helpen werknemers gezonder en productiever te zijn.

En daar kunt u als werkgever maximaal op inspelen door te zorgen dat het personeel gebruik kan maken van de juiste soorten kantoormeubilair. Het is niet eenvoudig om als werknemer iedere keer te kijken welke mogelijkheden er zijn om de werkplek te verbeteren. Het is binnen de meeste organisaties hierom de rol van de eigenaar om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

En dat betekent dat u als eigenaar moet zorgen dat het juiste kantoormeubilair aanwezig is om werknemers op deze manier te helpen het maximale uit hun werkdag te halen. Zo kunnen zij sneller de takenlijst uitvoeren en er ook voor zorgen dat zij iedere dag op de juiste manier het beste werk afleveren.

Een opsomming:

 • Hoe brengt kantoormeubilair hier verandering in?

 • En hoe goed helpt ergonomie?

En hoe goed helpt ergonomie?

Er komt niets zo dicht in de buurt bij het optimaliseren van de productiviteit als ergonomie. Het is een van de beste manieren om te zorgen dat iedere werknemer ook echt het maximale uit de werkdag kan halen. En of het dan draait om kleine of grote taken; zo lang er gekeken wordt naar de juiste werkplek is het altijd mogelijk om de taken uit te voeren.

Ergonomie is niet zomaar een activiteit die 1-2-3 kan worden samengesteld. Er zitten grote strategieën achter de inrichting van ‘s werelds grootste kantoorgebouwen. Grote bedrijven doen er iedere dag alles aan om te zorgen dat zij ook echt het maximale uit het personeel kunnen halen, en op deze manier is het ontzettend interessant om te kijken wat u dan kunt doen om steeds verder naar de perfecte productiviteit te werken.

 

Wij helpen u

Bent u toe aan een beter ingericht kantoor waarbij er eindelijk een focus kan worden gelegd op de maximale productiviteit? Dan helpen wij u hier graag verder mee. Neem direct vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 200 x 100 Aluminium Natuur eiken

 • Afmeting 200 x 100 cm
 • Blad natuur eiken poten aluminium
 • Model extra groot

339 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×80 Zwart Oxyd

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad betonlook
 • Kleur poten zwart

607 excl. btw

beschikbaar voor levering

Roldeurkast 198 x 120 cm Aluminium
 • Afmeting 198 x 120 x 43 cm
 • Kleur aluminium ral 9006
 • 4 legborden

523 excl. btw

beschikbaar voor levering

Werkblad 140 x 80 cm Robson eiken T-537

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur T-537

101 excl. btw

beschikbaar voor levering