Ergonomische kantoormeubelen wat doen ze

Wat doen ergonomische kantoormeubelen nu echt?

De voordelen op een rijtje

Wij starten met een korte lijst van de grootste voordelen van ergonomie:
● Verhoogde productiviteit
● Minder lichamelijke klachten
● Een betere werkdag

Dit is echter nog maar het begin. Er zijn nog tientallen andere voordelen waar u van kunt profiteren. Hieronder werken wij bovenstaande voordelen verder uit.

Profiteer van een verhoogde productiviteit

Komen projecten bij u op de werkvloer nooit op tijd af? De kans bestaat dat uw werknemers niet productief genoeg kunnen zijn om dit werk in de gewenste tijd uit te voeren. Gedurende de dag komen er talloze afleidingen voorbij die de productiviteit flink verlagen, waaronder de verkeerde kantoormeubelen.

Ergonomische kantoormeubelen helpen de zithouding te verbeteren, zodat er geen lichamelijke klachten ontstaan (hierover leest u verderop meer). Door de hoeveelheid afleidingen te verlagen, verhoogt u de focus waarmee medewerkers kunnen werken.

Naarmate u de werkplekken steeds beter optimaliseert, zult u ook merken dat de algehele productiviteit stijgt. Zo kunnen ergonomische kantoormeubelen een verhoging van enkele procenten opleveren. Dat is niet verkeerd voor een investering als deze.

Een opsomming

 • De voordelen op een rijtje

 • Profiteer van een verhoogde productiviteit

 • Zorg voor een verlaging in lichamelijke klachten

 • Help iedereen aan een betere werkdag

Zorg voor een verlaging in lichamelijke klachten

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Heeft u weleens te lang achter een bureau gezeten en dezelfde avond of volgende dag vervelende pijn in uw rug opgemerkt? Dit is vooral het gevolg van een verkeerde zithouding. De houding kan zeer gemakkelijk worden verbeterd door ergonomisch kantoormeubilair aan te schaffen.

Voorovergebogen zitten is een van de slechtste houdingen om te werken. Het zorgt voor vervelende rugpijn en kan ook spierpijn in de schouders veroorzaken. Ergonomisch kantoormeubilair stimuleert een betere houding, zodat u ongestoord door kunt blijven werken. Dit heeft dus ook een ideale stijging in de productiviteit tot gevolg.

Eerder publiceerden wij al een artikel over de stelling dat rugklachten en andere pijnen niet nodig zijn op de werkvloer. In het artikel gaan wij verder in op de voordelen die ergonomie voor het lichaam en de productiviteit heeft.

Help iedereen aan een betere werkdag

Zoals u kunt begrijpen, dragen de twee bovenstaande voordelen al sterk bij aan een betere werkdag. Het is niet alleen voor u maar ook voor uw werknemers prettig om zo productief mogelijk te zijn. Projecten worden eerder afgeleverd en de teams zullen beter presteren.

Maar vooral de voordelen omtrent de gezondheid van uw medewerkers zullen ontzettend veel verschil maken. Medewerkers die op dit moment met vervelende klachten kampen zullen blij zijn met een investering in hun welzijn.

Zo stijgt de tevredenheid van uw medewerkers en zal uw bedrijfscultuur flinke stappen maken. Dit is prettig voor uw bedrijf in het algemeen, omdat het flinke voordelen voor uw omzet kan opleveren.

Maak vandaag kennis met de vele voordelen van ergonomische kantoormeubelen. Wij staan altijd voor u klaar om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op 0416 – 235665.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 80 x 80 Wit Natuur eiken

 • Afmeting 80 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten wit
 • Handig als aanbouwtafel

232 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Wit Natuur eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten wit
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 180 x 80 cm wit U11026VV

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur U11026VV

145 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 160×80 Wit Logan eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten Wit

601 excl. btw

beschikbaar voor levering