Kantoorinrichting aanpassen bekijk dit artikel

Waarom uw kantoorinrichting makkelijker is aan te passen dan u wellicht denkt

Kantoorinrichting vereist een duidelijk plan

Voordat u start met het samenstellen van een nieuwe kantoorinrichting is het belangrijk dat u een duidelijk plan opstelt. Wat zijn uw doelen bij het inrichten van het kantoor en wat wilt u uit de nieuwe inrichting halen? Een veelgehoord argument voor de nieuwe inrichting is een verbetering van de productiviteit en gezondheid van de medewerkers.

Uw personeel kan u helpen
Bij het opstellen van een nieuwe kantoorinrichting is het belangrijk om het personeel te betrekken. De nieuwe inrichting gaat een positieve invloed op uw medewerkers hebben dus is het belangrijk om hun mening hierover mee te nemen.

Vraag uw personeel daarom wat zij graag in de nieuwe kantoorinrichting willen zien. Snellere toegang tot water, meer loopruimte, gedeelde werkplekken en andere onderdelen kunnen een groot verschil maken op uw werkvloer en kan bij het personeel hoog op de verlanglijst staan.

Het personeel is ook van belang bij het opstellen van een betere ergonomie op de werkvloer. Bij ergonomie is het lichaam ontzettend belangrijk. Wanneer uw personeel niet op de juiste stoelen en achter geoptimaliseerde bureaus kan plaatsnemen dan bestaat de kans dat zij levenslange blessures oplopen. Praat daarom met uw personeel over nieuwe kantoormeubelen en stel deze per werknemer op maat op.

 

Wij kunnen u helpen

Naast het leveren van hoogkwalitatieve kantoormeubelen hebben wij ons gespecialiseerd in het onderzoeken en verbeteren van de kantoorinrichting. Ieder kantoor is anders maar moet zo goed mogelijk worden ingericht. Wij stellen op basis van onze kennis op het gebied van ergonomie, gezondheid en productiviteit een unieke kantoorinrichting voor u op.

Doordat productiviteit een gigantische invloed heeft op de werkzaamheden die binnen uw organisatie kunnen worden uitgevoerd is het belangrijk om hier een focus op te leggen. Wij gaan daarom samen met u op zoek naar verbeterpunten op de werkvloer en ontwerpen een nieuwe, geoptimaliseerde kantoorinrichting.

Met ons aan uw zijde bent u verzekerd van een perfecte kantoorinrichting die rekening houdt met uw medewerkers. Zo kunt u zeker zijn dat de kantoorinrichting maximaal wordt geoptimaliseerd en dat u en uw personeel ergonomisch verantwoord kunnen werken. Onze kennis gaat verder dan alleen de ARBO-wet, wij kijken naar bewezen technieken om de kantoorinrichting te verbeteren.

 

Een opsomming

 • Kantoorinrichting vereist een duidelijk plan

 • Wij kunnen u helpen

Neem vandaag nog contact met ons op.

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 120×80 Antraciet Wit

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten antraciet

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Zwart Robson eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten zwart

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Ladeblok Basic 2 x lade aluminium

 • Budget ladeblok
 • Inleg pennenbak+A4+A6 Lade
 • Kleur aluminium

179 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Aluminium Havanna

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad havanna onderstel aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering