Zijn de kantoormeubelen in Tilburg ook toe aan ergonomie

Maak uw werkplek weer leuk

Wij hebben het mooiste assortiment voor kantoormeubelen in Tilburg.

U bent op zoek naar nieuw kantoormeubilair? Komt dat even mooi uit! Heijka Kantoormeubelen staat in de omgeving van Tilburg bekend om haar goede, ergonomische en mooie meubelen. Waar u ook naar op zoek bent: wij hebben het. Velen zijn u al voorgegaan en zitten nu heerlijk op een fijne bureaustoel of staan aan een perfect afgestelde tafel. Lijkt u dat ook wel wat? Neem dan snel een kijkje in onze collectie.

Onze kantoormeubelen zijn in Tilburg een begrip

Wij hebben al meerdere kantoren, bedrijfspanden en instellingen in Tilburg mogen verblijden met een nieuw bureaumeubel. Zoals gezegd: wij hebben van alles. Van een ergonomische bureaustoel via een archiefkast tot een vergadertafel. Wilt u uw gehele kantoorinrichting vernieuwen? Geen probleem! U vindt in onze collectie vast iets dat mooi staat in uw pand. Bijkomend voordeel, naast dat onze kantoormeubelen zo stijlvol zijn, is dat wij een groot aanbod in ergonomisch kantoormeubilair hebben. En dit komt de zithouding – en daarmee het plezier en de productiviteit van u en medewerkers – ontzettend ten goede! Wacht dus niet langer en doe wat vele ondernemers in Tilburg al gedaan hebben: schaf een ergonomische kantoorinrichting aan en maak werken voor u en iedereen weer leuk!

De vele voordelen van onze meubelen

Zoals gemeld leveren wij ook erg veel ergonomische kantoormeubelen in Tilburg! U wilt natuurlijk niet achter lopen in Tilburg, dus besluit vandaag nog ook úw medewerkers blijer en efficiënter te maken door enkel hun stoel of tafel te vervangen. Want dat doen ergonomische kantoormeubelen: zij zorgen ervoor dat uw medewerkers automatisch in de juiste houding gaan zitten, waardoor zij geen pijn krijgen. Daardoor kunnen zij langer, vrolijker en beter doorwerken! De meubels van Heijka kantoormeubelen zijn in een paar clicks in de juiste, ergonomische houding te plaatsen:

  1. Zet uw rugleuning rechtop
  2. Plaats de zitting van uw stoel horizontaal
  3. Zorg ervoor dat uw benen in een hoek van 90 graden staan
  4. Leg de holling van uw rug precies in de bolling van de stoel
  5. Laat uw onderarmen rusten op de armleuningen
Video afspelen over Ergonomische kantoorstoel Tilburg

Is Tilburg toe aan nieuwe meubelen?

Neem dan contact op met Heijka Kantoormeubelen als u ook toe bent aan nieuw kantoormeubilair. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 0416-235665  of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl. Kies ook voor nieuwe ergonomische kantoormeubelen in Tilburg!

U kunt een deel van onze collectie ook vinden op ons Youtube kanaal.