1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Voetensteun MAUL pro

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 72,88
€ 88,18 incl. btw


  • Afmeting 450 x 390 mm
  • Kleur grijs / Stof grijs
  • Hoogte tussen 48 - 220 mm
Artikelcode: VOETENMAULERGO
Geleverd binnen 7 dagen

Waarom de MAUL pro Voetensteun?

De MAUL pro Functionele voetensteun is het ideale hulpmiddel voor een prettige zithouding. Een groot plateau en een prettig verstelbare hoogte helpen je om je werkplek optimaal te maken. Met de voetsteun hou je je werk langer vol.

De MAUL pro voetensteun is verstelbaar in vier hoogtes aan de voor- en achterkant. Jouw perfecte stand kan je zo gegarandeerd vinden.

De MAUL pro Functionele voetensteun is ruim en degelijk. Hij doet wat hij moet doen: jou maximaal ondersteunen als je achter je bureau zit. En hij is makkelijk te verstellen. De hoek van het plateau kun je aanpassen met je voeten.

Deze MAUL pro voetensteun is gemaakt van kunststof en het plateau is voorzien van anti-slip. Het voetenbankje is zowel voor als achter verstelbaar. De onderkant van de voetjes is ook voorzien van antislip. Het ontwerp is stevig, bijzonder ruim en stabiel.

Dit maakt een voetensteun zo goed

Een te hoge werkplek of een onjuiste houding kunnen gaan irriteren als je veel achter een bureau werkt. Zeker wanneer je geen bureaustoel hebt die je kan verstellen. Met een voetensteun hebben je benen en voeten genoeg steun om comfortabel te werken op kantoor.

Haal er het maximale uit

Door het ruime plateau van deze voetensteun heb je genoeg ruimte om ook wat te bewegen. Goede ondersteuning houdt je lichaam ontspannen en zorgt ervoor dat je bloedsomloop niet belemmerd wordt. Als je er tussendoor ook rekening mee houdt om je benen wat te strekken, kom je de dag prima door.

De MAUL pro grijs voetsteun zorgt voor een goed comfort, heeft verschillende standen en is robuust!

Handleiding Handleiding

Specificaties