1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Loketstoel Vigo

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 359,00
€ 434,39 incl. btw


  • Hoge loketstoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : Geen
Artikelcode: BSTVIGL01
Geleverd binnen 7 dagen

De Vigo loketstoel is een uitstekende keuze wanneer u werkt aan een hoge tafel die u urenlang achtereen een hoog comfort kan bieden. Het is erg hinderlijk wanneer u gedurende de werkdag last krijgt van klachten door een loketstoel die een verminderde kwaliteit heeft. Met de Vigo loketstoel  kunt u dit voorkomen. De loketstoel gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

De beste kwaliteiten in de Vigo loketstoel

U vindt gegarandeerd de beste kwaliteiten en kenmerken in de Vigo loketstoel, waaronder een 4-locking synchroon techniek en een extra hoge  DIN gaslift. De stoel is voorzien van een duurzaam en stabiel voetenkruis van aluminium en heeft een instelbare gewichtsregeling. De multifunctionele armleggers bieden u maximaal comfort. De Vigo loketstoel wordt geleverd met glijdoppen.

Ruim verstelbaar

De Vigo bureaustoel is ruim verstelbaar, waardoor u deze perfect passend kunt maken aan uw lichaamslengte en uw persoonlijke voorkeuren. De zithoogte is minimaal 57 centimeter en maximaal 79 centimeter. De diepte van de zitting kan worden ingesteld tussen de 44.5 en de 49.5 centimeter en de rugleuning kan in hoogte worden aangepast tussen de 59 en de 64 centimeter. De rugleuning en de zitting kennen een gelijke breedte van 46 centimeter.

Vanuit voorraad leverbaar

Wanneer u interesse heeft in de Vigo loketstoel, dan kunnen wij u deze vanuit voorraad leveren in de kleur zwart. 

Extra informatie:

De Vigo loketstoel heeft geen arbo norm vanwege de hoge uitvoering en is bekleed met stofgroep forty. Naar wens is de stoel leverbaar in andere kleuren op aanvraag en levertijd.  U krijgt de Vigo loketstoel geleverd met drie jaar garantie.

Specificaties
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Body Bekijken
Bureaustoel Body
Bureaustoel Vienna Bekijken
Bureaustoel Vienna
Bureaustoel Moergestel Bekijken
Bureaustoel Moergestel
Bureaustoel Curve DeLuxe Bekijken
Bureaustoel Curve DeLuxe
Een aanrader voor jou!
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen