1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Verzending

Wij verzenden naar Nederland en België.

Verzendkosten

Gratis verzending geldt voor alle bestellingen boven de €350,-. De verzendkosten voor bestellingen onder de €350,- bedragen in Nederland €8,95 en in België €14,95. Voor alle pakketten tussen de 0 en 23 kilo wordt dit vaste verzendbedrag gerekend.

Levertijd

Bestel voor 14:00 uur en jouw pakket wordt dezelfde dag verwerkt en verzonden. De levertijd voor zowel Nederland als België is één werkdag. Pakketen worden door PostNL, DHL of DPD bezorgd. Je ontvangt van ons per mail de track & trace-code, zodat je het pakket kunt volgen. Let wel: in drukke periodes bij de pakketdienst kan de levering uitlopen tot 2 á 3 werkdagen.

Bijzonderheden

Zorg ervoor dat het verzendadres correct is ingevuld. We willen natuurlijk graag dat de materialen goed bij je arriveren. Op het moment dat het adres niet juist is ingevuld, wordt het helaas teruggestuurd of kan het zoekraken. De kosten om het opnieuw te verzenden, zijn dan voor eigen rekening. Door een account aan te maken, wordt jouw verzendadres automatisch opgeslagen en hoef je het niet elke keer in te voeren. Binnen een minuut heb jij al je eigen account gecreëerd!

Als je een speciaal verzoek hebt voor de aflevering van jouw pakket, dan is het mogelijk om tijdens het bestelproces hiervoor een notitie achter te laten.