Tips voor het versterken van mederwerkers

Versterk uw medewerkers met deze 4 belangrijke tips

1. Zorg voor de ideale kantooromgeving

Het draait bij uw medewerkers vooral om de kantooromgeving. Hoe beter de omgeving is ingericht, hoe sterker de kans dat zij met een hoge productiviteit kunnen werken. Het is aan u als werkgever om te zorgen dat deze omgeving binnen uw kantoorgebouw aanwezig is. U kunt gelukkig een aantal gemakkelijke stappen zetten om voor een betere kantooromgeving te zorgen.

Let er allereerst op dat de werkplekken van uw medewerkers ergonomisch zijn ingericht. Dit betekent dat de kantoormeubelen aansluiten bij de behoeftes van uw medewerkers. De ene medewerker is lang en heeft een hoog bureau nodig, en de andere medewerker is juist kort en heeft een lage bureaustoel nodig. Richt iedere werkplek specifiek voor uw medewerkers in, want alleen dan kunt u zorgen dat zij zich in de ideale kantooromgeving bevinden.

2. Zorg voor effectieve meetings

De kans is groot dat er bij de meetings in uw organisatie mensen aanwezig zijn die hier niet bij hoeven te zitten. En dat is niet alleen vervelend voor hen, maar ook voor de andere aanwezigen. Zorg er daarom voor dat uw meetings zo effectief mogelijk zijn ingepland en nodig geen onnodige medewerkers uit om aan deze meetings deel te nemen.

Daarbij kunt u de meetings ook het beste opbouwen door om de 10-15 minuten een ander onderwerp te bespreken en tussen ieder onderwerp een korte pauze te nemen. Zo blijft de aandacht aanwezig en worden de meetings een stuk productiever.

Een opsomming

 • 1. Zorg voor de ideale kantooromgeving

 • 2. Zorg voor effectieve meetings

 • 3. Leer uw medewerkers beter met elkaar te communiceren

 • 4. Maak regelmatig tijd vrij voor uw medewerkers

3. Leer uw medewerkers beter met elkaar te communiceren

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De communicatiekanalen tussen medewerkers zijn in sommige gevallen niet helemaal hoe het hoort. En dat is jammer wanneer u uitgaat van korte kanalen waarin mensen de juiste informatie doorgeven. U kunt uw medewerkers daarom versterken door hen te trainen hoe zij goed met elkaar communiceren. Want hoe korter de kanalen en hoe beter de communicatie, hoe sterker uw medewerkers met elkaar kunnen praten om het maximale uit ieder project te halen.

4. Maak regelmatig tijd vrij voor uw medewerkers

Uw medewerkers moeten gemotiveerd zijn om hard voor uw bedrijf te werken. Het is daarom van groot belang dat u zelf regelmatig tijd vrijmaakt om uw medewerkers bij te staan. Het is prettig wanneer zij vanuit een hogere hoek instructies voor hun werk krijgen. Veel medewerkers voelen zich vereerd op het moment dat zij met de directeur mogen praten om hun vaardigheden binnen het bedrijf verder te ontwikkelen. Het is daarom bijzonder raadzaam om regelmatig tijd voor uw medewerkers vrij te maken.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 200×80 Antraciet Havanna

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten antraciet

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 160 x 80 cm Aluminium Natuur eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad natuur eiken onderstel aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

409 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten zwart

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Verstelbare CPU houder klein wit

Montage onder werkblad Max. gewicht 30 kg Kleur wit

45 excl. btw

beschikbaar voor levering