1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Vergadertafel rond

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 728,00
€ 880,88 incl. btw


  • Afmeting rond 140 cm
  • Decor blad eiken
  • Kleur poot aluminium
Artikelcode: VERGTR140ALEI
Geleverd binnen 20 dagen

Wil je eens wat anders dan de standaard rechte vergadertafels op kantoor?

Bestel dan eens een ronde vergadertafel, zoals vergadertafel rond van Heijka. Een ronde tafel zorgt ervoor dat je tijdens de vergadering contact hebt met iedere aanwezige en altijd goed met elkaar kunt praten zonder over de tafel heen te moeten roepen. Daarnaast heeft een ronde vergadertafel een unieke uitstraling in de vergaderruimte, wat de aanschaf van de tafel nog interessanter maakt.

Algemene productinformatie vergadertafel rond

Vergadertafel heeft een melamine blad die in diverse diktes verkrijgbaar is. Zo kun je de tafel bestellen met een melamine blad van 18 mm dik, maar is het ook mogelijk om een blad te bestellen van 25 mm dik of van 38 mm dik. Verder is de tafel verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel personen er ongeveer aan de tafel moeten kunnen zitten.

De tafel op de afbeelding heeft een afmeting van 140 cm en een dikte van 22 mm is geschikt voor 5 personen. Het blad van de tafel bestaat uit één deel in de kleur eiken, de voet is in de kleur aluminium ral 9006.

Naast het blad van de tafel, kun je bij het bestellen van vergadertafel rond ook zelf kiezen hoe de voet van de tafel eruit moet zien. Bij het kiezen van de perfecte voet van de tafel heb je de keuze uit diverse RAL kleuren, zodat je de voet van de tafel helemaal naar wens kunt stylen.

Toch liever een vergadertafel met een standaard rechte vorm? Bekijk dan vergadertafel recht eens: een vergadertafel met een standaard rechte vorm en een professionele en kwalitatieve uitstraling.

Vragen of direct bestellen?

Heb je vragen over vergadertafel rond of wil je deze vergadertafel direct bestellen? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice om jouw vraag of vragen te laten beantwoorden of de tafel meteen te bestellen.

Specificaties