1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Vergadertafel recht

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 978,00
€ 1.183,38 incl. btw


  • Afmeting 320 x 160 cm
  • Decor blad havanna
  • Kleur poten wit
Artikelcode: VERGTR3216WIHA
Geleverd binnen 20 dagen

Rechte vergadertafel 320 x 160 cm wit | havanna

Op zoek naar een nieuwe vergadertafel voor in de vergaderruimte? Dan is vergadertafel recht wellicht iets voor jou. Deze veelzijdige vergadertafel is op diverse manieren geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je bij het bestellen van de tafel zelf kiezen welke kleur het onderstel van de tafel moet krijgen, maar is de tafel ook in hoogte te verstellen door een verstelbaar frame.

Algemene productinformatie vergadertafel recht

Omdat het onderstel van de tafel een grote invloed heeft op de uitstraling van de tafel omdat het onderstel duidelijk in beeld is, is vergadertafel recht verkrijgbaar met een onderstel in de kleur aluminium, wit, antraciet en zwart. Bestel je vergadertafel recht, dan kun je dus zelf kiezen welke kleur het onderstel van de tafel moet worden. Verder is vergadertafel recht uitgerust met een frame die in hoogte te verstellen is van 62 tot 82 centimeter en een blad die uit twee delen van 160 x 160 cm bestaat. De bladen van de tafel zijn standaard uitgevoerd in een gemelamineerde spaanplaat van 25 mm dik met een bijpassende randafwerking. Vergadertafel recht heeft een afmeting van 320 x 160 cm en is geschikt voor 8 tot 12 personen.

Wil je een tafel bestellen met een alteratieve vorm? Dan is vergadertafel ovaal misschien iets voor jou. Deze vergadertafel heeft geen rechte vorm zoals vergadertafel recht, maar heeft een unieke ovalen vorm voor een bijzondere uitstraling.

Meer weten?

Wil je meer weten over vergadertafel recht of het bestellen van deze vergadertafel? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers door de klantenservice te bellen of te mailen en stel jouw vraag of vragen over vergadertafel recht.

Specificaties