1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Vergadertafel elips

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 1.131,00
€ 1.368,51 incl. btw


  • Afmeting 250 x 125 cm
  • Decor blad Keuze
  • Kleur onderstel aluminium
Artikelcode: VERGTE2512ALNO
Geleverd binnen 20 dagen

Op zoek naar een unieke vergadertafel voor in de vergaderruimte? Dan is vergadertafel Elips wellicht geschikt voor jouw kantoor. Vergadertafel Elips is niet alleen van goede kwaliteit, maar heeft ook een unieke uitstraling door de bijzondere vorm van de tafel.

Algemene productinformatie vergadertafel Elips

Vergadertafel Elips heeft een zogeheten Elipsvorm. Dit is een unieke vorm voor een vergadertafel die het beste vergeleken kan worden met de vorm ovaal. Wil je liever een andere vorm voor jouw vergadertafel? Dan kun je vergadertafel Elips ook in een andere bladvorm en/of afmeting laten leveren.

Afgebeelde tafel heeft een afmeting van 250 x 125 cm, in een noten 22 mm dik decor, onderstel t-poot in de kleur aluminium 

Naast het zelf kiezen van de bladvorm en de afmeting voor de tafel, kun je bij het aanschaffen van vergadertafel Elips ook zelf kiezen welk onderstel de tafel moet krijgen. Hierbij kun je kiezen uit een T-poot, een wangen uitvoering en ronde of vierkante poten. Wil je een tafel die je helemaal op maat kunt laten maken? Dan kun je het beste vergadertafel 4-poots aanschaffen. Deze vergadertafel kan namelijk volledig op maat gemaakt worden en dus zo ontwikkeld worden dat de tafel helemaal bij jouw wensen, eisen en verwachtingen aansluit.

Vergadertafel decoreren? Het is mogelijk

Wil je vergadertafel Elips aanschaffen en ook meteen laten decoreren? Dan is dit tevens mogelijk. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden over het decoreren van de vergadertafel door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je andere vragen hebt over de vergadertafel, kun je deze uiteraard ook aan onze medewerkers stellen.

Specificaties