Met de juiste vergadertafel een goede vergaderruimte.

Kies voor een nieuwe tafel in uw kantoor

Een grote sfeerbepaler in uw kantoor is de vergadertafel. U zit hier waarschijnlijk vaak met collega’s belangrijke zaken te bespreken. Misschien soms zelfs met klanten, relaties of opdrachtgevers. Het is dus erg van belang dat deze tafel mooi, stabiel en praktisch is. U wilt namelijk niet dat uw vergadertafel een doorn in het oog is van uw collega’s, laat staan van derden. Of dat hij bijna omvalt als u er alleen maar een dossier op legt. Wat ook vervelend is, is als een vergadertafel niet genoeg plaats biedt voor alle genodigden van een vergadering. Kortom, het is wellicht tijd voor een nieuwe tafel. Heijka Kantoormeubelen is hiervoor graag uw partner.

Vergaderen met Heijka bekijk onze vergadermogelijkheden

Een vergadertafel in vele vormen en maten

Zoals gezegd is het belangrijk dat een vergadertafel voldoende plek biedt voor ieder die er plaats aan wenst te nemen. De vergadertafels van Heijka Kantoormeubelen zijn gelukkig in vele praktische vormen te bestellen. Zo kunt u kiezen voor een vierkante, ovale, ronde of ellipsvormige vergadertafel. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook een vergadertafel die u precies op maat kunt bestellen. Of wat dacht u van een moderne wangentafel? Kortom, voor elk kantoor hebben wij een passende tafel. Onze tafels zijn allemaal gemaakt van de beste kwaliteit materiaal en hebben een lange levensduur. U vindt bij Heijka Kantoormeubelen mooie, stabiele en praktische vergadertafels, tafels waar u nog jaren van kunt genieten. Maak grote indruk op uw collega’s, klanten en relaties en bestel vandaag nog een nieuwe vergadertafel!

Vergaderen met Heijka kantoormeubelen, vergaderstoelen

Waarom Heijka Kantoormeubelen uw geschikte partner is

Graag overtuigen wij u van het feit dat u voor kantoormeubilair bij Heijka Kantoormeubelen aan het juiste adres bent. Naast dat wij een enorm groot assortiment aanbieden in onder andere stoelen, tafels en kasten, zijn wij er ook zeer alert op dat al onze meubelen gemaakt worden van het beste materiaal. Wij:

  • Denken grondig na over ergonomie en passen onze meubelen hierop aan
  • Leveren maatwerk, of het nu één product of een grote bestelling betreft
  • Werken samen met diverse partijen om precies te kunnen leveren wat u wenst
  • Zorgen ervoor dat een product tot in het kleinste detail aan uw wensen voldoet
  • Informeren u zorgvuldig gedurende het hele proces
Heijka kantoormeubelen, ook voor maatwerk vergadertafels

Wij staan voor u klaar

Bel vandaag nog met Heijka Kantoormeubelen via telefoonnummer ; 0416-235665  of  013 –5340402  of stuur een e-mail naar   sales@heijka.nl .of vul het contactformulier in op onze contact pagina.Wij zijn uw partner als u op zoek bent naar  mooie, stabiele en praktische vergadertafels!