Productiviteit en gezondheid verbeteren? gebruiks de juiste middelen

Verbeter uw gezondheid en productiviteit met deze kantooraccessoires

Kantoorplanten – 15% meer productiviteit

In de introductie leest u al een korte uitleg over kantoorplanten. Deze kantooraccessoires zijn ontzettend belangrijk voor de productiviteit van uw team. Kantoorplanten zuiveren de lucht op uw werkvloer en zorgen er zo voor dat iedereen een stuk gezonder is. Een tekort aan verse zuurstof kan de concentratie flink beïnvloeden en kan – als een werknemer ziek is – zorgen dat het team in zeer korte tijd ziek is.

Al eerder publiceerden wij een artikel over de voordelen van kantoorplanten en de invloed die zij op de productiviteit hebben. En dat is niet zomaar, want kantoorplanten zorgen voor maar liefst 15% meer productiviteit. Dit is ook te danken aan het feit dat de kantoorplanten voor minder ziekteverzuim zorgen. Het is raadzaam om voor iedere werkplek op kantoor ook minimaal één kantoorplant neer te zetten.

Monitorarmen – een beter overzicht

Tijdens het werk op de computer wordt vaak het overzicht verloren. Er staan allerlei programma’s open en voor u het weet bent u vergeten in welk Excel-bestand u nu wijzigingen wilt doorvoeren. Dat is vervelend, maar is een probleem met een zeer gemakkelijke oplossing: een tweede scherm met een monitorarm.

Want het tweede scherm moet vaak op dezelfde hoogste als het eerste scherm worden gezet. En wanneer uw schermen nu redelijk laag staan, worden de spieren in uw nek onnodig belast. Dat is bijzonder vervelend voor uw spieren, vooral wanneer u een aantal uur per dag in dezelfde houding zit. De monitorarmen zorgen voor minder druk op de nekspieren en lossen het probleem zo eenvoudig op.

Een opsomming

 • Kantoorplanten – 15% meer productiviteit

 • Monitorarmen – een beter overzicht

 • Een goed koffieapparaat – veel productiever

Een goed koffieapparaat – veel productiever

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Koffie is goed voor de productiviteit. Cafeïne zorgt tijdelijk voor een betere concentratie en helpt zo om projecten eerder klaar te krijgen. Het is voor uw bedrijf dus ook zeer interessant om te investeren in een goed koffieapparaat. Zo goed dat uw werknemers hier graag voor in de rij staan. De kosten voor een goed koffieapparaat zijn aanzienlijk, en liggen rond de €1500,-, maar het apparaat gaat vaak meerdere jaren mee – een investering die bijzonder interessant is.

Naast het koffieapparaat moet u natuurlijk ook denken aan koffiebonen. De kosten van koffiebonen liggen op dit moment redelijk laag, u kunt al een zak voor €40-€50 kopen. Dan heeft u een kilo koffiebonen, voldoende voor enkele honderden koppen koffie. Perfect voor afdelingen die graag zeer productief zijn, van een lekkere bak koffie houden en ook graag op ieder moment van de dag een kleine cafeïne-shot willen innemen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 160 x 80 Aluminium Havanna

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad havanna poten aluminium
 • Model 4-poot

268 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 160 x 80 cm Wit Wit

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad wit onderstel wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

409 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 160 x 80 cm Wit Oxyd

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad Oxyd – poten wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

322 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Aluminium Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Logan eiken onderstel Aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering