Toe aan een nieuwe werkplek, kies voor een t-poot

Tijd voor een nieuw bureau? Kies voor een T-poot bureau

Na verloop van tijd gaat de kwaliteit van het bureau flink achteruit. Het is op dat moment belangrijk om voor het ideale nieuwe bureau te kiezen. De meeste mensen kiezen hierbij voor een ergonomisch bureau, omdat hier diverse voordelen aan vast kleven. Zo zorgen ergonomische bureau’s onder andere voor een betere gezondheid en een hogere productiviteit.

Binnen het assortiment aan bureau’s kunt u vrijwel alle kanten op. Het is grotendeels afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Als u op dit moment vooral met ruimtetekort kampt dan loont het al snel om te zorgen dat u aanzienlijk meer ruimte op uw bureau heeft. En dat houdt onder andere in dat u bij het uitkiezen van een nieuw bureau naar de bruikbare oppervlakte moet kijken.

Niet iedereen heeft direct behoefte of ruimte om een groot bureau neer te zetten. De grote bureau’s hebben vaak een te grote lengte, waardoor het bijzonder lastig zal zijn om het gehele meubel goed te plaatsen. U kunt in dit geval het beste voor een ander model kiezen, namelijk het T-poot bureau. Bij het T-poot bureau is een gedeelte van de oppervlakte hoeks op de rest van het bureau geplaatst. Zo heeft u voldoende ruimte over om uw spullen neer te zetten.

De voordelen van een T-poot bureau

Naast de extra ruimte die u bij het T-poot bureau heeft, zijn er nog diverse andere voordelen. Zo kunt u dankzij het T-poot bureau bijzonder eenvoudig met twee personen aan hetzelfde bureau werken. Steeds meer bedrijven richten zich op een actieve samenwerking tussen medewerkers, en dankzij het T-poot bureau is het bijzonder gemakkelijk om twee personen aan één bureau te laten samenwerken.

Daarbij is een T-poot bureau bijzonder geschikt voor ruimtes waar niet voldoende ruimte is om een lang bureau neer te zetten. Dankzij de kleine poten is het een stuk gemakkelijker om ruimte te besparen. En dat is aan alles te merken, waaronder het feit dat u op deze manier meer bureau’s op dezelfde werkvloer kunt plaatsen.

Een T-poot bureau is daarbij ook als ergonomisch kantoormeubel verkrijgbaar. En dat heeft grote voordelen voor uw medewerkers en voor uzelf. Ergonomie wordt steeds belangrijker binnen bedrijven, en een goed bureau zal hier actief aan bijdragen. Zo kunt u gedurende de dag altijd zorgen dat u en uw personeel de juiste zithouding aannemen. En daar hangen allerlei voordelen met betrekking tot gezondheid, focus en productiviteit aan vast.

En dan is er nog een voordeel wat betreft design. Het T-poot bureau is in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo heeft u hierbij vrije keuze met betrekking tot afmetingen en materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende houtsoorten.

Een opsomming:

 • De voordelen van een T-poot bureau

 • Bestel uw eigen T-poot bureau

Bestel uw eigen T-poot bureau

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Bent u op zoek naar een kwalitatief T-poot bureau om uw werkplek aanzienlijk te verbeteren? Dan verwijzen wij u graag naar ons assortiment. Hier vindt u verschillende soorten ergonomische bureau’s, waaronder het T-poot bureau.

Dankzij ons uitgebreide assortiment wordt het bijzonder eenvoudig om de ideale werkplek voor u en uw personeel samen te stellen. Wilt u hier ook graag advies bij? Neem dan direct contact met ons op >>

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 180 x 80 Aluminium Havanna

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad havanna poten aluminium
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Antraciet Wit

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten antraciet

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 80 x 80 Antraciet Natuur eiken

 • Afmeting 80 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten antraciet
 • Handig als aanbouwtafel

232 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 160×80 Antraciet Havanna

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten antraciet

601 excl. btw

beschikbaar voor levering