Opbergruimte nodig, bekijk ons assortiment voor uw kantoor

Breng uw administratie op orde

Wanneer is een schuifdeurkast handig? Dat leggen wij u graag even uit. U heeft uw zaakjes goed op orde. Op papier in elk geval. U wilt dat deze belangrijke papieren en documenten ook fysiek netjes en op orde ergens opgeborgen worden. Kies dan voor een kast van Heijka Kantoormeubelen. Voor elk kantoor hebben wij de perfecte schuifdeurkast. Het is overigens een erg slimme keus te kiezen voor een schuifdeur. Dit scheelt u enorm veel ruimte en gedoe ten opzichte van lades of draaideurtjes. Maak nóg zo’n slimme keus en kies voor een schuifdeurkast van Heijka Kantoormeubelen. Wij vertellen u graag waarom.

Laat u adviseren over archiefkasten bij Heijka

Een schuifdeurkast in vele maten en kleuren

Wij bezitten een ruime collectie aan schuifdeurkasten. Zo bieden wij onze standaard schuifdeurkast aan in twee maten: 72x160x45 cm en 100x160x45, te verkrijgbaar in de kleuren wit en aluminium. In deze kasten kunt u lekker veel documenten kwijt. De kasten bevatten twee handige legborden, zodat u de kast volledig kunt benutten. Helemaal mooi is dat deze schuifdeurkasten af te sluiten zijn met sleutels. Uw belangrijke documenten zijn dus veilig opgeborgen in onze kasten. In onze collectie zit ook nog een metalen schuifdeurkast die u precies kunt bestellen op maat. De kast bevat diverse legborden en kan besteld worden in diverse kleuren. Bovendien kunt u bovenop de schuifdeurkast het topblad voorzien van houtdecor. Tot slot bieden wij nog een akoestische schuifdeurkast aan. Deze kast bevat geluidsabsorberend foam in in de schuifdeuren en is voorzien van vier verstelbare legborden. En vergeet ook onze roldeurkasten niet. Kortom, voor iedere kantoor hebben wij de best passende kast.

Bekijk de opbergmeubelen van heijka, schuifdeurkast

Uw kantoor is dankzij ons straks helemaal af

Wij geven u groot gelijk als u na het aanschaffen van uw schuifdeurkast ook meteen wat andere meubelstukken wilt vervangen/kopen. Het is immers mooi als al uw kantoormeubelen bij elkaar passen qua maat en stijl. Daarnaast is het misschien ook voor u inmiddels tijd om ergonomische kantoormeubelen aan te schaffen. Gelukkig bezit het assortiment van Heijka Kantoormeubelen veel meer dan alleen schuifdeurkasten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe:

  • (Ergonomische) Bureaustoel
  • (Sta-zit) Werkplek
  • Garderobekast
  • Vergadertafel
  • Ontvangstfauteuil
Heijka opberg meubelen, ladeblok 3 laden met pennenlade

Bent u ook klaar voor nieuwe kantoormeubelen?

U begrijpt, Heijka Kantoormeubelen is úw partner als het gaat om mooie, betaalbare en ergonomische kantoormeubelen. Bel ons vandaag nog via telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een mail naar sales@heijka.nl. Wij hebben ook voor u de perfecte schuifdeurkast!