Ergonomische kantoormeubelen in Rosmalen

Complete kantoorinrichting in Rosmalen met de juiste kantoormeubelen?

Richt het kantoor in met ergonomische kantoormeubelen in Rosmalen. Het draagt bij aan meer vitaliteit en productiviteit. Op die manier voorkomt het onnodige pijntjes en uiteindelijk uitval onder medewerkers.

Wij helpen je het kantoor ergonomisch in te richten, zowel met een bureau als een bureaustoel en met bijvoorbeeld de juiste schuifdeurkasten en ladeblokken. We zijn jouw specialist in de totale kantoorinrichting, die helemaal ergonomisch is.

Schuifdeurkast, bureaus, ladeblokken en zit-sta bureaus

Wist je dat alle kantoormeubelen bijdragen aan meer ergonomie op de werkplek? Een medewerker die te diep moet bukken om bepaalde (zware) dossiers te pakken kan daar na verloop van tijd last van krijgen. Wij begrijpen wat er belangrijk is binnen de kantoorinrichting, als je daarmee wilt voldoen aan de Arbo-normen die er gelden.

Bovendien adviseren we over bijvoorbeeld bureaus en ladeblokken, net als over zit-sta bureaus die voorkomen dat medewerkers te lang zitten. Het zijn allemaal eigenschappen van het kantoor die een rol spelen bij de vitaliteit en productiviteit van medewerkers.

Dus zoek je naar ergonomische kantoormeubelen in Rosmalen of omgeving? Dat is waar we goed in zijn. Bekijk online ons uitgebreide assortiment of laat je adviseren door onze specialisten.

kantoormeubilair nodig in Rosmalen

Ergonomische thuiswerkplek

Minstens zo belangrijk is een ergonomische thuiswerkplek. Dat geldt voor zzp’ers en voor andere professionals die regelmatig thuiswerken. Zorg er met bijvoorbeeld een zit-sta bureau of een ergonomische bureaustoel voor dat ook daar geen pijntjes ontstaan.

Dus heb je een budget van jouw werkgever gekregen voor een ergonomische thuiswerkplek? Of ben je als zzp’er op zoek naar een bureau, een bureaustoel en bijvoorbeeld ladeblokken en een schuifdeurkast die je kunt bestellen? Wij zorgen ervoor dat je alles bij elkaar onder één dak vindt.

Bovendien kun je de ergonomische kantoormeubelen voor op kantoor of voor thuis gewoon online bestellen. We hebben het meubilair in de meeste gevallen zelfs op voorraad. Dat betekent dat je de ergonomische keuzes snel in huis hebt, waarna je daar direct mee aan het werk kunt. Je zal merken dat de houding veel beter is, waardoor de bekende pijntjes voortaan wegblijven.

Ergonomische kantoorstoel Rosmalen
Bureaustoel Rosmalen

Ergonomische kantoormeubelen in Rosmalen

Zoek je naar ergonomische kantoormeubelen in Rosmalen of omgeving? Met ons kantoormeubilair voldoe je netjes aan de belangrijke Arbo-normen die er gelden. Bovendien kunnen we je helpen het complete kantoor opnieuw in te richten. Vraag onze specialisten om hun adviezen, dan denken ze graag met je mee.

En zoek je aan de andere kant gewoon naar een zit-sta bureau of een ergonomische bureaustoel in Rosmalen? Bestel precies wat je nodig hebt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag. Dat betekent dat jij de nieuwe kantoormeubelen zo snel mogelijk in huis hebt.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.