1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Over Heijka Kantoormeubelen

Heijka Kantoormeubelen is gespecialiseerd in ergonomische kantoormeubelen. Wij zijn sinds 2011 actief in de kantoorinrichting branche en hebben onszelf ten doel gesteld om kantoren en werkplekken ergonomisch in te richten. Wij doen dit zonder in te leveren op design. Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Fysieke ongemakken door kantoorwerk

Bij Heijka Kantoormeubelen weten we dat door kantoorwerk fysieke ongemakken kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde bureaustoel. Daarom is het voor organisaties belangrijk om ergonomische en comfortabele werkplekken te realiseren. Op deze manier voorkom je dat werknemers lichamelijke klachten ontwikkelen. Heijka Kantoormeubelen begrijpt ergonomie als geen ander en focust zich er met haar visie op om rugklachten en andere lichamelijke klachten te vermijden. Met de juiste kantoormeubelen wordt werken een stuk prettiger en voorkom je lichamelijke ongemakken.

Wat is ergonomie?

Volgens allerlei experts is er voor ergonomie een vaste duiding te geven. Zo wordt ergonomie gezien als de relatie die een mens tussen zichzelf en de omgeving heeft. Ergonomie wordt toegepast in tal van verschillende sectoren. Wat betreft kantoorinrichting wordt ergonomie gezien als het aanpassen van de omgeving aan ons lichaam om problemen met onder andere spieren en gewrichten te voorkomen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Heijka Kantoormeubelen richt zich op kantoormeubelen die op een ergonomische manier ontworpen zijn. Op deze manier dwing je het lichaam om de juiste houding aan te nemen.

Belang van ergonomie

Het belang van een ergonomische werkplek wordt steeds vaker aan het voetlicht gebracht. Tegelijk wordt ergonomisch kantoormeubilair nog te vaak onderschat. Wij leggen je dan ook graag het belang van ergonomische kantoormeubelen uit.
De juiste werkplek blijkt op basis van verschillende onderzoeken cruciaal voor de productiviteit. Zo is er door een ergonomische werkplek minder ziekteverzuim, worden er minder fouten gemaakt en groeit de tevredenheid bij werknemers.
Ergonomie wordt bereikt door het gebruik van de juiste bureaustoel in combinatie met een bureau. Vaak wordt echter de positie van het toetsenbord, de monitor en andere apparatuur vergeten. Heijka Kantoormeubelen denkt hierover graag met je mee.

Werkwijze Heijka Kantoormeubelen

Heijka Kantoormeubelen onderscheidt zich wat betreft haar werkwijze op verschillende manieren. Zo betrekken we je in het gehele proces en wordt de kantoorinrichting precies op jouw wensen afgesteld. Doordat jij de vormgever bent en wij het uiteindelijke werk uitvoeren ontstaat er meer rust in het proces en weten wij dat het eindresultaat daardoor bevredigender is.
Heijka Kantoormeubelen houdt zich over de gehele linie bezig met kantoorrichting en richt zich in het bijzonder op ergonomie. Heijka Kantoormeubelen doet echter meer dan dat en houdt zich ook bezig met verhuizen, recyclen en het onderhoud van meubilair. Wij zorgen daardoor in de breedste zin van het woord voor een prettige en comfortabele werksfeer. Een werksfeer waarin iedereen zonder lichamelijke ongemakken en met plezier naar het werk gaat.