Voorkom fouten met aanschaf kantoormeubelen

Nieuwe kantoormeubelen aanschaffen? Voorkom deze 4 veelgemaakte fouten

1: Er wordt niet op ergonomie gelet

Ergonomie is vrijwel het belangrijkste element bij het uitkiezen van goede kantoormeubelen. Dit werkt als volgt: bij ergonomische kantoormeubelen wordt er gelet op de lichaamshouding die u tijdens het werk aanhoudt. Hoe beter uw lichaamshouding, hoe productiever u bent. Zo kunt u onder andere voorkomen dat u last krijgt van blessures in uw schouders, nek en rug. Want de lichaamshouding wordt volledig geoptimaliseerd, dus hier plukt u alle vruchten van.

Wilt u gedurende de dag productiever worden? Dan is ergonomie een belangrijk punt dat u tijdens het uitkiezen van nieuwe kantoormeubelen moet meenemen. Bij Heijka verkopen wij een groot aantal kantoormeubelen die volgens ergonomische richtlijnen zijn geproduceerd, zodat wij u altijd de juiste meubelen kunnen leveren.

2: De stijl past niet bij uw kantoor

U heeft waarschijnlijk lang nagedacht over de kleuren van uw muren en vloer in uw kantoor. Maar ook bij het uitkiezen van de juiste kantoormeubelen moet u op een belangrijk punt letten: de stijl van deze meubelen. Want het is zonde om een hele andere stijl aan te houden, dit zorgt ervoor dat de meubelen helemaal niet bij uw kantoor passen.

Dit lijkt in eerste instantie niet erg, maar het kan wel vervelende gevolgen voor de uitstraling van uw kantoor hebben. Als iedere meubel van een ander materiaal is gemaakt, en ook een andere kleur is, dan zult u hier visueel gezien allerlei nadelen van bemerken. Dat is erg vervelend, en kan bovendien ook erg gemakkelijk worden voorkomen.

Een opsomming

 • 1: Er wordt niet op ergonomie gelet

 • 2: De stijl past niet bij uw kantoor

 • 3: U gaat voor hele goedkope meubelen

 • 4: U koopt niet in bulk in

3: U gaat voor hele goedkope meubelen

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Het is nooit verkeerd om flink geld te besparen wanneer u nieuwe producten aankoopt; ditzelfde geldt bij kantoormeubelen. Het is zonde om veel geld te investeren wanneer uw budget beperkt is. Maar net als bij andere producten geldt ook bij kantoormeubelen; goedkoop is vaak duurkoop. Want goedkope meubelen hebben vaak allerlei nadelen die de duurdere exemplaren niet hebben.

Zo zijn goedkope meubelen over het algemeen niet ergonomisch verantwoord. Dit houdt in dat u een slechte lichaamshouding zult aanhouden en hiermee dus flinke schade aan uw schouders, nek en rug kunt oplopen. Dit is vooral zonde wanneer u graag productief wilt werken, omdat de goedkopere kantoormeubelen er uiteindelijk toe leiden dat u aanzienlijk minder productief bent.

4: U koopt niet in bulk in

Veel bedrijven kopen de kantoormeubelen in delen op. Er wordt per afdeling gekeken wanneer er voldoende budget is om een algehele vervanging te doen. En dit kost vaak meer geld dan vooraf wordt verwacht, met name omdat er niet in bulk wordt gekocht. Dit is zonde, want het kan er zomaar toe leiden dat u duizenden euro’s te veel uitgeeft.

U kunt altijd beter in bulk inkopen, omdat dit ontzettend veel kosten zal besparen. Vooral wanneer u meerdere exemplaren van hetzelfde model bestelt, want dit kan al snel een korting van enkele procenten opleveren. Zo wordt het vervangen van kantoormeubelen aanzienlijk goedkoper.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 180×80 Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten aluminium

607 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta kruk Pisa rood • Zithoogte verstelbaar 580-835 mm
 • Comfortabel foamkussen
 • Self-balancing

127 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Grijs Oxyd

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Oxyd – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 140 x 80 cm Zwart Oxyd

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad Oxyd – poten zwart
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

317 excl. btw

beschikbaar voor levering