Bureaumeubelen voor een kantoorinrichting in Nieuwegein

Kantoormeubelen voor een gezonde kantoorinrichting.

Bureaumeubelen in Nieuwegein nodig? We zijn jouw specialist voor alle ergonomische kantoormeubelen. Dus zoek je een ergonomische bureaustoel of wil je een complete (thuis)werkplek inrichten?

Bestel online de meubels die je daarvoor nodig hebt. Met ons brede assortiment nieuwe en gebruikte bureaumeubelen vind je precies wat je zoekt. Uiteraard voldoen de meubelen netjes aan de Arbo-normen die er van toepassing zijn, iets waar we je bovendien uitgebreid over kunnen adviseren. Dus twijfel je over bepaalde ergonomische kantoormeubelen of wil je de werkplek verbeteren? Wij denken graag met je mee.

Bureaustoelen en bureaus

Binnen de bureaumeubelen heb je bijvoorbeeld de keuze uit bureaustoelen en bureaus:

  • Bureaustoelen
    Gebruik bureaustoelen in Nieuwegein die netjes voldoen aan de Arbo-normen. Je krijgt standaard 3 jaar garantie en je hebt de keuze uit zowel voordelige en betaalbare als zeer comfortabele bureaustoelen. De stoelen zijn in ieder geval helemaal ergonomisch, bijvoorbeeld dankzij de armsteunen op de juiste hoogte.
  • Bureaus
    De bureaus die we leveren in Nieuwegein en omgeving kun je bijvoorbeeld omhoog en omlaag brengen dankzij een slinger. Je zorgt eenvoudig voor de ideale hoogte, ook als het gaat om flexplekken waar regelmatig iemand anders werkt. De bureaus binnen de ergonomische bureaumeubelen helpen de werkplek optimaal in te richten.
    •  

Complete (thuis)werkplek

Zoek je naast de bureaumeubelen ook de rest voor een volledige werkplek? Wij helpen je een complete ergonomische werkplek in te richten. Dat betekent dat we met je meedenken over de indeling van de kantoorruimte in Nieuwegein, de benodigde kantoormeubelen en de ergonomische keuzes op dat gebied.

Dus wil je zeker weten dat jij en de andere medewerkers op een verantwoorde wijze kunnen werken aan uitdagende projecten? Wij helpen jou ervoor te zorgen dat er op de inrichting van het kantoor in ieder geval niets valt af te dingen.

Bureaustoel Nieuwegein design luxe netwave
Bureaustoel Nieuwegein

Bureaumeubelen in Nieuwegein

We zijn jouw specialist in bureaumeubelen voor Nieuwegein en omstreken. Ons kantoormeubilair is altijd ergonomisch. Dat maakt het een verantwoorde keuze, bijvoorbeeld om een langere tijd geconcentreerd aan een belangrijk project te werken.

Bekijk bijvoorbeeld de bureaustoelen, de bureaus en de andere meubelen die je nodig hebt om een volledige werkplek in te richten.

Tip: gaat het om een thuiswerkplek en heb je daarvoor een budget van jouw werkgever meegekregen? Geef ons aan wat dat budget is, dan helpen we je graag de beste keuze te maken. Wij helpen je de thuiswerkplek ergonomisch optimaal in te richten.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op. U kunt ook op ons Youtube kanaal diverse ergonomische producten vinden.