Ergonomische kantoorinrichting in Moergestel

Thuis of kantoorwerkplek, met een ergonomische bureaustoel

Hoe koop je ergonomische kantoorinrichting in Moergestel? Wij maken het je graag makkelijk. Je bestelt online eenvoudig nieuwe archiefkasten, schuifdeurkasten en bijvoorbeeld vergadertafels. En gaat het je om een complete ergonomische werkplek of wil je heel het kantoor opnieuw inrichten? We adviseren je daar graag over.

Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een ergonomische bureaustoel volgens de Arbo-normen? En wat is er belangrijk aan een bureau? We adviseren je over zit-sta werkplekken, de bureaus met een slinger en de rest van het kantoormeubilair dat je hiervoor goed kunt gebruiken.

Archiefkasten, schuifdeurkasten en vergadertafels

Zelfs met de archiefkasten en de schuifdeurkasten zorgen we ervoor dat je de ergonomie op kantoor kunt verbeteren. Voorkom in Moergestel op kantoor bijvoorbeeld dat medewerkers diep moeten bukken om er bepaalde documenten bij te pakken. Of zorg ervoor dat alles meteen voor het grijpen ligt, verdeeld over dossiers die niet te zwaar worden.

Daarnaast bestel je bijvoorbeeld nieuwe vergadertafels. Je kunt er zowel met andere medewerkers als met klanten of bezoekers plaatsnemen. Waar je ook voor kiest, wij zorgen er met de tafels en de andere kantoormeubelen voor dat je werkt volgens de Arbo-normen.

Dus wil je het kantoor in Moergestel opnieuw inrichten? Wij weten wat er belangrijk is. En hoe je zorgt voor meer vitaliteit. Medewerkers hebben er een fijne werkplek aan, zodat ze bovendien productiever zullen zijn.

Thuiswerken: ergonomische werkplek

Zowel op kantoor in Moergestel als thuis op de eigen thuiswerkplek is het belangrijk om ergonomisch te werken. Dus wil je de plek voor het thuiswerken inrichten? Bijvoorbeeld met een budget vanuit de werkgever? Geef ons aan wat het budget is, dan adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Zoek je naar een complete ergonomische kantoorinrichting of gaat het je bijvoorbeeld om een bureaustoel? In de beide gevallen denken we daarover graag met je mee. Zo zorgen we ervoor dat je bestelt wat er nodig is. Bovendien voldoe je netjes aan de belangrijke normen op dit gebied. Dat geldt voor thuis en voor op kantoor in Moergestel, om overal prettig te kunnen werken.

Kantoorstoel Moergestel
Bureaustoel Moergestel

Ergonomische kantoorinrichting in Moergestel

We zijn jouw specialist in ergonomische kantoorinrichting in Moergestel. Dus zoek je naar nieuw kantoormeubilair en vind je het belangrijk dat medewerkers daar verantwoord mee kunnen werken? Wij zorgen met de meubels bijvoorbeeld voor een goede lichaamshouding. Het lichaam krijgt ondersteuning op de plekken waar dat nodig is. Dat voorkomt pijntjes en daarmee uiteindelijk onnodige uitval onder medewerkers.

Tip: wil je het kantoor graag ergonomisch inrichten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, vraag het onze medewerkers. We adviseren je er graag over, ook als we rekening moeten houden met bestaande kantoormeubelen die je al hebt staan.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.