Top 5 ergonomische bureaustoelen van dit moment

Met deze 5 ergonomische bureaustoelen zit u elke dag lekker

Hier moet uw 5 ergonomische bureaustoelen aan voldoen

Om zeker te zijn dat u maximaal comfortabel op uw werkplek zit, is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

– Ergonomie : hoe verantwoord de bureaustoel is op basis van eventuele lichamelijke klachten. Een ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat u weinig tot geen klachten ervaart en zo ongestoord kunt werken


– Het zitvlak: er zijn meerdere keuzes, waaronder leer, stof en plastic. De eerste twee materialen zijn het meest populair, in combinatie met een goed zitkussen dat in het zitvlak is aangebracht.


– De onderkant: bent u op zoek naar een bureaustoel die altijd stilstaat of wilt u juist rond kunnen rijden met wieltjes onder de bureaustoel? Dit onderdeel is ontzettend belangrijk voor de mobiliteit die de stoel u biedt.


– De rugsteun: iedere bureaustoel is weer anders, en ook iedereen heeft andere wensen. Met een goede rugsteun is het gemakkelijk om continu comfortabel in uw bureaustoel te zitten, dus het is belangrijk om te kijken wat uw voorkeur heeft.

De top 5 ergonomische bureaustoelen

Hieronder vindt u de top 5 ergonomische bureaustoelen uit ons assortiment, zodat u een juiste keuze kunt maken.

Een opsomming

Hier moet uw bureaustoel aan voldoen

De top 5 bureaustoelen

 • De Curve Deluxe

 • De Canillo

 • De Torino net

 • De Torino

 • De Vienna

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De Curve Deluxe

Deze bureaustoel is opgebouwd uit alle onderdelen die een bureaustoel perfect maken. Een sterk aluminium voetenkruis, een comfortabel zitvlak en een eenvoudig mechanisme om de stoel helemaal naar uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo wordt het nog eenvoudiger om de hele dag comfortabel achter uw bureau te zitten.

Bureaustoel curve deluxe NEN1335 veelvoudig in te stellen
Klik op de afbeelding voor meer informatie over bureaustoel curve deluxe

De Canillo

Met een unieke kleur en een heerlijk zitvlak is de Canillo de ideale stoel om aan een kleurrijke werkplek toe te voegen. Net als bovenstaande bureaustoel beschikt deze stoel ook weer over een gemakkelijk te gebruiken mechanisme om uw stoel helemaal naar uw eigen voorkeur aan te passen.

Bureaustoel canillo voor veelzijdig kantoorgebruik
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bureaustoel canillo

De Torino net

Bent u op zoek naar een goede werkstoel met een hoge duurzaamheid en een lange levensduur? Dan is de Torino net de ideale stoel om aan uw werkplek toe te voegen. Deze zwarte bureaustoel voorkomt vervelende nek-, rug- en schouderklachten en zorgt keer op keer voor een ideaal zitcomfort, tevens voldoet de bureaustoel Torino net ook aan de NPR1813 norm.

Kantoorstoel Torino net Arbo NPR1813
Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bureastoel Torino net

De Torino

Met een uniek zitvlak en een geweldige kleur is de Torino een mooie aanwinst voor de werkplek waar u de hele dag moet zitten. Als u deze bureaustoel aan uw werkplek toevoegt, wilt u eigenlijk niet meer het kantoor verlaten. En dat is alleen maar mooi als u zo productief mogelijk wilt zijn, de bureaustoel Torino is tevens ook van een NPR1813 Normering voorzien

kantoorstoel Torino stof Arbo NPR1813
Klik op de afbeelding voor meer informatie over bureaustoel Torino

De Vienna

Een simpel model, en toch zo effectief. De Vienna is gemakkelijk in gebruik en helpt om vervelende lichamelijke klachten te voorkomen. Zo zit u gedurende de werkdag comfortabel en hoeft u niet keer op keer op te staan om even te strekken.

kantoorstoel Vienna NEN 1335
Klik op de afbeelding voor meer informatie over bureaustoel Vienna

Wil u meer weten over een greep uit de 5 ergonomische bureaustoelen, of liever de gehele collectie bekijken. dat is mogelijk hier in de webshop of in onze showroom te Waalwijk. In onze showroom staan de 20 meest verkochte bureaustoelen van dit moment, zodat u op de bureaustoelen kunt proef zitten. 

Indien u graag wil proefzitten op de 5 ergonomische bureaustoelen van dit moment, kunt het best een afspraak maken zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor u.

Of bekijk een greep uit onze ergonomische bureaustoelen op ons youtube kanaal

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Persoonlijke Opberglade Aluminium

 • Persoonlijke lade
 • Afmeting 9 x 39 x 30 cm
 • Kleur aluminium

79 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Zwart Licht eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten zwart

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 140 x 80 Antraciet Wit

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad wit poten antaciet
 • Model 4-poot

261 excl. btw

beschikbaar voor levering

Werkblad 200 x 100 cm Robson eiken T-537

 • Afmeting 200 x 100 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur T-537

154 excl. btw

beschikbaar voor levering