Meer productiviteit met de juiste inrichting

Meer productiviteit met de juiste inrichting

Bij het (opnieuw) inrichten van je kantoorruimte, zijn er vele dingen waar je rekening mee moet houden. De nieuwe inrichting van je kantoorruimte moet er niet alleen representatief en professioneel uit zien, maar moet bovendien een prettige werkomgeving bieden. Richt je jouw kantoorruimte op de juiste manier in, dan gaat de productiviteit op de werkvloer aanzienlijk omhoog.

De voordelen van een verhoogde productiviteit

Een verhoogde productiviteit op de werkvloer brengt diverse voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van een hogere productiviteit, is simpelweg dat er meer gedaan wordt op een standaard werkdag. Dit brengt een hogere omzet en dus een hogere winst met zich mee.

Dit is echter niet het enige voordeel van een hogere productiviteit. Medewerkers die productiever zijn op een standaard werkdag, voelen zich namelijk ook veel prettiger. Omdat ze zo veel hebben afgestreept op hun to-do-lijstje, gaan ze met een goed gevoel naar huis. Een hogere productiviteit op de werkvloer is dus niet alleen goed voor jou als werkgever, maar ook fijn voor je werknemers.

Een opsomming:

 • De voordelen van een verhoogde productiviteit

 • Het belang van een goede inrichting

 • Meer productiviteit? Investeer in een nieuwe inrichting

Het belang van een goede inrichting

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Er zijn vele verschillende manieren om productiviteit te stimuleren. Zo is het belangrijk om voldoende te drinken tijdens het werk, maar spelen pauzes ook een grote rol in de productiviteit op de werkvloer. Door even pauze te nemen tijdens het werken, gaat de productiviteit vanzelf aanzienlijk omhoog. Daarnaast kunnen medewerkers beter werken als ze regelmatig bewegen, bijvoorbeeld door een wandeling te maken tijdens de lunch of even te fietsen met een zogeheten bureaufiets. Door beweging te stimuleren, stimuleer je productief werken.

Waar veel ondernemers geen rekening mee houden, is dat de kantoorinrichting ook van invloed is op de productiviteit op de werkvloer. De juiste inrichting zorgt voor een prettige werkomgeving en dus een hogere productiviteit. Verkeerde keuzes bij het inrichten van het kantoorpand verstoren de werkomgeving. Hierdoor gaat de productiviteit op de werkvloer omlaag. Het belang van een goede inrichting is dan ook groot als je een productieve werkomgeving wil creëren.

Meer productiviteit? Investeer in een nieuwe inrichting

Wil jij de productiviteit op de werkvloer verhogen? Investeer dan in een nieuwe inrichting. Zeker als de kantoorinrichting op dit moment nog niet optimaal is, is dit een goede keuze. Heb je geen idee hoe je jouw kantoorruimte moet inrichten voor meer productiviteit? Dan helpen wij je graag bij het opnieuw inrichten van je kantoor. Neem contact met ons op en wij geven je vrijblijvend kantoorinrichting advies.

Ben je benieuwd welke meubelen wij op dit moment verkopen? Neem dan een kijkje in onze catalogus. Door de juiste meubelen uit onze catalogus te kiezen voor jouw nieuwe kantoorinrichting, creëer je een prettige werkomgeving. Hierdoor gaat de productiviteit op de werkvloer vanzelf omhoog.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 120×80 Antraciet Natuur eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad natuur eiken
 • Kleur poten antraciet

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Schijndel

 • Multifunctionele bureaustoel
 • 5 jaar garantie
 • Arbo norm: EN 1335

355 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten aluminium

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 140 x 80 cm Zwart Logan eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad Logan eiken onderstel zwart
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

401 excl. btw

beschikbaar voor levering