1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Ladeblok Basic

Opbergen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 179,00
€ 216,59 incl. btw


  • Afmeting 54x42x58 cm hbd
  • Inleg pennenbak + 3 x A6 lade
  • Kleur aluminium
Artikelcode: LBB3LAL
Geleverd binnen 7 dagen

Ladenblok 3x A6 budget aluminium is een metalen ladenblok met drie laden in A6 formaat. Het ladenblok is gemaakt van een sterk soort metaal, waardoor het kwalitatief hoogwaardige ladenblok niet snel beschadigt en dus vele jaren mee kan gaan. Daar komt nog bij dat de drie laden van het ladenblok voorzien zijn van telescoopgeleiders, waardoor de laden eenvoudiger te openen en te sluiten zijn.

Algemene informatie ladenblok 3x A6 budget Aluminium

Ladenblok 3x A6 budget aluminium is uitgerust met 3 ruime laden in A6 formaat, waarvan één lade een pennenlade betreft. Het ladenblok heeft een afmeting van 53,5 x 42 x 58 cm en is voorzien van wel vijf wielen. Het vijfde wiel is aan het ladenblok toegevoegd om ervoor te zorgen dat het ladenblok altijd goed verplaatst kan worden: ook als de onderste lade helemaal geopend is. Verder zijn de drie laden van het ladenblok gezamenlijk af te sluiten door middel van een centraal slot met twee sleutels, waardoor het ladenblok ook geschikt is voor het opbergen van vertrouwelijke documenten of kostbare spullen die niet voor iedereen toegankelijk mogen zijn. Ladenblok 3x A6 budget is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, lichtgrijs, aluminium en antraciet. Toppen in decor zijn tegen meerprijs te bestellen.

Ben je naast een ladenblok op zoek naar een wat grotere opbergkast voor op kantoor? Bekijk dan eens de roldeurkast 135x120x43 cm : een grote roldeurkast om alle kantoorartikelen eenvoudig op te bergen.

Vragen of direct bestellen?

Heb je specifieke vragen over ladenblok 3x A6 budget aluminium of wil je dit product direct bestellen en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice door ons te bellen of een e-mail te sturen en ontvang direct hulp van onze klantvriendelijke medewerkers.

Specificaties