Opbergruimte nodig bekijk onze collectie ladekasten

De perfecte plek voor al uw spullen

Om al uw spulletjes op kantoor netjes te kunnen opbergen, is een ladekast onmisbaar. Denkt u eens aan al die dossiers, mappen en papieren. Maar ook uw kleine spulletjes zoals paperclips, uw nietmachine en een usb-stick wilt u ergens opbergen en het liefst niet in het zicht op uw bureau. Dé oplossing daarvoor is een ladekast. Deze kast is, in de vorm van een ladeblok, makkelijk onder uw bureau te schuiven. Kiest u voor een tekening-ladekast, dan bent u straks in het bezit van een mooie, grotere kast waarin u heel netjes al uw papierwerk op kunt bergen. Kortom, welke spullen u ook kwijt wilt: een ladekast is dé oplossing!

Opbergruimte met onze geintregeerde ladekast

Onze ladekast is in vele maten te verkrijgen

Heeft u interesse in een ladeblok? Dan bieden wij meerdere mooie opties aan. Zo kunt u kiezen voor een ladekast met 2, 3 of 4 lades. Daarnaast heeft u nog de optie om voor een A4 of A6 formaat te kiezen. Kortom, voor iedereen hebben wij wel een passende ladekast in blokvorm. Heeft u meer of grotere papieren dan in een ladeblok passen? Kies dan voor een tekeningladenkast. Deze ladekast kan besteld worden in A0, A1 of A3 formaat. De ladekasten in A3 formaat zijn daarnaast te bestellen met 8 of 13 laden. En vergeet ook niet onze praktische dossierkasten. Kortom, geen rondslingerende papieren meer, geen verdwaalde tekeningen, geen schetsen die verloren zijn gegaan: met onze kasten heeft u alles netjes en geordend bij de hand.

Kantoormeubelen ladeblok, rolblok
Ergonomische bureaustoel Waalwijk

Maak uw hele interieur af

Het is heel goed te begrijpen dat u na het bestellen van uw nieuwe ladekast behoefte heeft aan een volledige make-over van uw kantoor. De nieuwe kast geeft uw interieur immers weer mooie, nieuwe input en doet u wellicht terecht nadenken over de kwaliteit van uw oude meubilair.. Geen probleem. U vindt bij Heijka Kantoormeubelen handige, betaalbare en mooie kantoormeubelen die perfect passen bij uw nieuwe kast. Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • Mooie nieuwe (ergonomische) bureaustoelen?
  • Prettige werkplek, waar u zowel aan kunt zitten als staan?
  • Extra opbergplek voor grotere objecten zoals kluisjes of relatiegeschenken?
  • Vergadertafel die verstelbaar is?
  • Mooie fauteuil om uw gasten in te ontvangen?
Liever een roldeurkast in plaats van ladekast?

Kies ook voor nieuw kantoormeubilair

U ziet het, bij Heijka Kantoormeubelen vindt u alles op het gebied van kantoorinrichting. Bel ons snel via telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl en kies de perfecte ladekast voor uw kantoor uit!