1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Ladeblok Proline

Opbergen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 229,00
€ 277,09 incl. btw


  • Afmeting 61x42x58cm hbd
  • Pennenlade + 3 x A6 lade
  • Kleur wit
Artikelcode: LBP3LWI
Geleverd binnen 7 dagen

Ladenblok 3x A6 Proline wit is een luxe ladenblok met 3 laden in A6 formaat en één pennenlade. Het ladenblok heeft een afmeting van 61 x 42 x 58 cm (hoogte, breedte, diepte) en is voorzien van geremde wielen.

Het ladenblok is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig solide metaal, waardoor het ladenblok nauwelijks kan beschadigen en dus vele jaren mee kan gaan. De 3 A6 laden en pennenlade van het ladenblok kunnen afgesloten worden met een centraal slot met twee sleutels, dus het opbergen van vertrouwelijke documenten en kostbare spullen is ook mogelijk met dit ladenblok.

Productinformatie ladenblok 3x A6 Proline Wit

Ladenblok 3x A6 Proline wit is voorzien van telescoopgeleiders, geremde wielen, een blokkeer inrichting en een geïntegreerde pennenlade. Door deze vele functies is het ladenblok van zeer goede kwaliteit en geschikt voor het opbergen van diverse soorten kantoorartikelen. Of je nu op zoek bent naar een ladenblok voor het opbergen van dossiers of voor het opbergen van kantoorartikelen als schrijfgerei, plakband en een perforator: ladenblok 3x A6 Proline wit is geschikt voor het opbergen en ordenen van alle spullen op de werkvloer.

Een groot voordeel van ladenblok 3x A6 Proline , is het feit dat dit ladenblok leverbaar is in diverse RAL kleuren. Zo kun je bij het aanschaffen van het ladenblok zelf kiezen welke kleur je wil, waarbij je kan kiezen uit de kleuren zwart, antraciet, lichtgrijs en aluminium exoxyvlak. Ben je niet op zoek naar een ladekast, maar zoek je een kast voor het opslaan van dossiers? Dan is dossierkast 3 laden wellicht iets voor jou, want deze kast is speciaal ontwikkeld voor het opslaan van dossiers.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over ladenblok 3x A6 Proline wit of andere producten in de webwinkel? Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, dus schroom niet om contact op te nemen.

Specificaties