1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Ladeblok Proline

Opbergen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 229,00
€ 277,09 incl. btw


  • Afmeting 61x42x58 cm hbd
  • Pennenlade en 2x lade
  • Kleur zwart
Artikelcode: LBP2LZW
Geleverd binnen 7 dagen

Ladenblok A6 en A4 Proline zwart is een solide metalen rolblok met een afmeting van 61 x 42 x 58 cm (hoogte, breedte, diepte). De ladekast is voorzien van een speciale lade voor pennen (bovenste lade), maar ook van een normale lade voor het opbergen van documenten of andere spullen (middelste lade) en een dossierlade voor het opbergen van dossiers (onderste lade).

Door deze variëteit in lades, is de kast multifunctioneel en dus inzetbaar voor het opbergen van diverse spullen op kantoor. Heb je bijvoorbeeld diverse pennen om op te bergen, maar zoek je ook een opbergplaats voor jouw kantoorartikelen en belangrijke dossiers, dan is dit ladenblok uitermate geschikt voor jou

Productinformatie ladenblok A6 en A4 Proline Zwart

Ladenblok A6 en A4 Proline zwart betreft een ladenblok met telescoop geleiders, geremde wielen, een blokkeer inrichting en een geïntegreerde pennenlade. Daarnaast is de kast eenvoudig af te sluiten door middel van een stevig slot dat met twee sleutels te openen is. Omdat de kast ook een slot heeft, kunnen er eenvoudig vertrouwelijke documenten of kostbare spullen in opgeborgen worden. Bij het aanschaffen van de kast, kun je zelf kiezen welke kleur de kast moet krijgen. Hierbij heb je de keuze uit de kleuren zwart, lichtgrijs, antraciet en aluminium epoxylak. Afhankelijk van het huidige interieur van jouw kantoor en jouw eigen wensen en behoeften, kies je een kleur die bij jou past. Een topblad in decor is tegen meerprijs te bestellen.

Ben je op zoek naar een ander ladenblok omdat ladenblok A6 en A4 niet helemaal aan jouw wensen voldoet? Dan kun je ook kiezen voor de aanschaf van ladenblok 3xA6 exclusive een ladenblok met drie laden in A6 formaat.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit product of over het bestellen van het product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag

Specificaties