kantoorbeveiliging

Kantoorveiligheid boven alles

Kantoorveiligheid boven alles

U heeft veel tijd besteed aan uw kantoorinrichting. Welke stoelen zitten het lekkerst, welke bureaus zijn het praktisch en welke verlichting is het beste? Allemaal vragen waar u over na heeft gedacht. De inboedel van uw bedrijf is veel waard. Denk maar eens aan alle computers, laptops, printers en telefoons die zich in het kantoorpand bevinden. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar een goede bedrijfsbeveiliging is noodzakelijk. Inbraken moeten natuurlijk voorkomen worden en mocht het een inbreker toch lukken om binnen te komen, dan wilt u natuurlijk wel kunnen achterhalen wie deze waaghals is. Wanneer er wordt ingebroken, loopt u niet alleen het risico dat uw waardevolle spullen weg zijn, maar het werk ligt er ook even uit. U kunt namelijk niet doorwerken als er geen computers meer zijn. Beveiliging van uw bedrijf is daarom van groot belang.

Hek beveiliging

Het plaatsen van een hek om uw bedrijfsterrein is één van de makkelijkste manieren om uw bedrijf te beveiligen. Het vormt de basis van uw bedrijfsbeveiliging. Hekken zijn er in alle vormen en maten. Mocht u voor een elektronisch hek gaan, let er dan wel op dat het hek niet te hacken is.  U kunt ook voor het klassieke spijlenhekwerk gaan. Heeft u liever geen uitsteeksels aan uw hek, ga dan voor een stalenhekwerk of een gaashekwerk. Er zijn veel verschillende mogelijkheden omtrent het hekwerk. Laat u goed informeren en beslis welk hek het beste bij uw terrein past. Het is ook mogelijk om, achter het hek of in plaats van een hek, een slagboom te plaatsen.

Een opsomming

 • Kantoorveiligheid boven alles

 • Hek beveiliging

 • Beveiliging door middel van communicatie

 • Camera’s

 • Veilig uw kantoor binnen

Beveiliging door middel van communicatie

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

U heeft een hek geplaatst, maar overdag staat deze gewoon open. Iedereen heeft de mogelijkheid om op het terrein te komen. Hiervoor zijn ook een aantal oplossingen te bedenken. Zo kunt u werken met communicatiezuilen en intercoms. Op afstand kunt u dan de deuren en hekken bedienen en iemand wel of geen toegang verschaffen. U kunt ook een pasjes systeem laten installeren. Elke werknemer beschikt over zijn eigen pasje en deze geeft hen toegang tot het bedrijf. Denk hierbij aan poortjes waar u doorheen moet of een deur die alleen open gaat door middel van het pasje. Er zijn tal van mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen.

Camera’s

Een veel toegepaste techniek is het ophangen van beveiligingscamera’s. Camera’s kunnen overal worden geplaatst, zowel binnen als buiten. U weet precies wie er naar binnen en naar buiten is gelopen. Wanneer u camera’s plaatst, let er dan op dat u het gehele bedrijf kunt zien. De camera’s bieden u de mogelijkheid om live te bekijken wat er gebeurt omtrent uw bedrijf. Met de technologie van nu kunt u camera’s van hoge kwaliteit plaatsen. Veel camera’s beschikken over een hoog, dynamisch bereik en leveren heldere beelden met een goede kleurweergave. Zelfs in de moeilijkste situaties kunnen camera’s ruisvrij beeld weergeven. Wanneer het schemer wordt, schakelen de camera’s automatisch over op de nachtmodus. U bent dus altijd verzekerd van goed en helder beeld. U kunt de camera’s ook gebruiken voor het identificeren van bezoekers en/of werknemers. Er is een grote keuze mogelijkheid als het op camera’s aankomt. Schaf niet zomaar een camera aan, maar laat u eerst goed informeren over de verschillende mogelijkheden.

Veilig uw kantoor binnen

Als u niet voor verrassingen wilt staan, kunt u het beste uw kantoorpand goed beveiligen. Het is een duurzame investering en u hoeft zich geen zorgen te maken over inbraken en de veiligheid van uw kantoor. Mocht er toch geprobeerd zijn om in te breken? Kijk dan de camera beelden terug en u heeft binnen no-time de daders te pakken. Naast het beveiligen van uw pand kunt u, door middel van opbergmeubelen, ook uw documenten beveiligen. Niemand die ongezien aan uw spullen komt.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau T-poot Slinger 160 x 80 cm Grijs Natuur eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad Natuur eiken – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

322 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Aluminium Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad natuur eiken onderstel aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 120 x 80 cm Wit T-014

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur T-014

92 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureauonderstel zit-sta 160 cm Grijs

 • Afmeting 160 cm
 • Kleur poten grijs
 • Exclusief bureaublad

455 excl. btw

beschikbaar voor levering