Kantoormeubilair op maat en kwaliteit.

Ergonomische kantoormeubilair en de toekomst.

Wil je meer weten over kantoormeubilair en Heijka Kantoormeubelen? Dan zit je bij deze pagina op de juiste plaats. Graag nemen wij je mee in onze gedachtegang rondom kantoormeubilair. We laten zien hoe hoogwaardig en ergonomisch kantoormeubilair voor zowel kleine als grote kantoren wordt toegepast. Onze kleine en persoonlijke aanpak zorgt voor korte levertijden en een nauwe samenwerking met partners. Zo zijn wij gehuisvest in hetzelfde pand als een metaalbewerkingsbedrijf en kunnen wij jouw opdracht na bestelling direct klaarmaken voor levering.

Kantoormeubilair voor uw kantoorinrichting

Ergonomisch kantoormeubilair

Om een werkplek ergonomisch in te richten kijken we allereerst naar het bureau en de bureaustoel. Volgens Heijka Kantoormeubelen moeten deze aan de volgende vereisten voldoen:

Ergonomie op de werkvloer, juiste kantoormeubilair?

Bureaustoel

Soms brengen we de gehele dag door op een bureaustoel en uiteraard is het dan belangrijk dat deze goed zit. Wanneer we aan een ergonomische werkhouding denken is het van belang om eerst aan de bureaustoel te denk en daarna aan de rest. Creëer de juiste houding in de volgende stappen:

  1. Plaats de rugleuning rechtop en zet de zitting van de stoel horizontaal.
  2. Zorg dat de bovenbenen zo horizontaal mogelijk zijn gepositioneerd.
  3. Tussen de zitting en knieën dient een gebalde vuist aan ruimte te zijn.
  4. Zorg dat de bolling in je rugleuning samenvalt met de holling in je rug.
  5. Creëer ook ondersteuning door je armleuningen op de juiste hoogte te zetten.
  6. Heijka Kantoormeubelen kiest voor kantoormeubilair waarmee een ergonomische houding mogelijk is. Tegelijk begrijpen wij dat ook een strak design belangrijk is. Wanneer wij samen voor kantoormeubilair kijken speelt dit als vanzelfsprekend een belangrijke rol. Wij laten je graag zien wat er mogelijk en wat ergonomie volgens ons betekent.
Kantoormeubilair op maat

Bureau

De stand van het bureau wordt vaak onderschat. De hoogte en positionering van het bureau is echter minstens zo belangrijk als de stand de stoel. Bij voorkeur wordt de stand van het bureau aangepast aan de stand van de bureaustoel. Zorg dat de armleuning van de bureaustoel en het bureau op gelijke hoogte staan. Zo kun je comfortabel en zonder onnodige belasting plaatsnemen.

Kantoormeubilair volgens Heijka Kantoormeubelen

Ergonomisch kantoormeubilair is belangrijk en volgens ons zelfs belangrijker dan ooit. We brengen steeds meer tijd achter ons bureau door en werken tot steeds hogere leeftijd door. Bij Heijka Kantoormeubelen zien wij in dat zowel een bureaustoel, bureau als vergadertafel en andere kantoorinrichting van de juiste kwaliteit behoort te zien. Alleen op deze manier kan een organisatie optimaal functioneren en kun je lichamelijke problemen bestrijden.

Wij geloven niet dat conservatief zijn past bij ergonomie. We verkennen dan ook graag innovatieve oplossingen als een zit-sta bureau. Het bureau maakt zowel zittend als staand werk mogelijk en zorgt daardoor ergonomisch gezien voor een optimale werkhouding. Binnen ons assortiment aan kantoormeubilair vind je diverse zit-sta bureaus. Doordat de zijwanden van een zit-sta bureau verstelbaar zijn is het heel eenvoudig het bureau voor een zittende of staande houding af te stellen. Binnen deze categorie zijn er ook zit-sta bureaus met elektronisch verstelbare mogelijkheden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoormeubilair.

Wil je samen met Heijka Kantoormeubelen nadenken over kantoorinrichting? Neem dan gerust contact met ons op. Bereik ons eenvoudig via  sales@heijka.nl en telefonisch via 0416-235665 of 013-5340402 of vul het contactformulier in op onze contact pagina.

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio BredaTilburgEindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s ArnhemNieuwegeinZwolle of Dordrecht hebben we mogelijkheden.