Ergonomische bureaumeubelen in Dordrecht.

Zorg voor een goede en gezonde kantooromgeving.

BureaumeubelenWat zijn de beste bureaumeubelen in Dordrecht? Natuurlijk is het een kwestie van kwaliteit, om er duurzaam gebruik van te maken. Daarnaast is de ergonomie heel belangrijk.

Zorg voor een werkplek waar jij en andere medewerkers pijnvrij en productief kunnen werken. Het vraagt om een focus op vitaliteit, bijvoorbeeld door pijntjes te voorkomen. Het is de ergonomie van de verschillende bureaumeubelen die daaraan bijdraagt.

Dus zoek je naar een ergonomische bureaustoel, een schuifdeurkast of een zit-sta werkplek? Het zijn een paar voorbeelden van ergonomisch kantoormeubilair dat we kunnen leveren. Bovendien kun je daarvoor gewoon online inspiratie opdoen. Ontdek wat er allemaal beschikbaar is, ga specifiek op zoek of vraag ons om meer informatie. Dan denken we graag met je mee over de beste manier om jouw kantoor of thuiswerkplek in Dordrecht ergonomisch in te richten.

Schuifdeurkast, bureaus en een bureaustoel

Benieuwd naar de bureaumeubelen in Dordrecht en omgeving die je kunt bestellen? We zetten een paar voorbeelden op een rij:

   • Schuifdeurkast
    Een goede schuifdeurkast helpt de dossiers en andere materialen netjes op te bergen. Leg het uit het zicht weg en zorg ervoor dat je er makkelijk bij kan. Het zijn een paar voorwaarden die bijdragen aan een prettige werkplek, waar je zo min mogelijk ongemakken ervaart.
   • Bureaus
    Een goed bureau zorgt ervoor dat je productief kunt werken. Zorg ervoor dat het bureau de juiste hoogte heeft of kies een model dat je kunt verstellen. Een slinger maakt het bijvoorbeeld makkelijk om het werkplek op de juiste hoogte in te stellen.
   • Bureaustoelen
    Bij zo’n ergonomisch bureau hoort natuurlijk een passende bureaustoel. Zorg voor een comfortabele stoel, bijvoorbeeld met armleuningen die voldoende ondersteuning bieden. Wij laten je graag zien wat er allemaal beschikbaar is.

Zit-sta werkplek voor thuiswerken

Zowel op kantoor als thuis is het belangrijk om een ergonomische werkplek in te richten. Dus werk je als zzp’er of andere professional regelmatig thuis? Kies bijvoorbeeld een zit-sta werkplek. Dat motiveert om vaker te gaan staan, terwijl je op die momenten gewoon door kunt blijven werken.

Ontdek de verschillende mogelijkheden, zowel voor op kantoor als voor bij je thuis. Op die manier richt je ook de thuiswerkplek zoveel mogelijk ergonomisch in. Dat komt jouw vitaliteit en productiviteit ten goede. Je zal merken dat je het werken veel langer volhoudt.

Bureaumeubelen in Dordrecht

bureaustoel vigo blauw degelijk robuurst
Bureaustoel Dordrecht

Ben je op zoek naar bureaumeubelen in Dordrecht en omgeving? Wij zorgen er met de ergonomische kantoormeubelen voor dat je daarmee een verantwoorde keuze maakt. De meubelen helpen je netjes te voldoen aan de Arbo-normen die er gelden. Bovendien verhoogt het de vitaliteit en de productiviteit, waardoor medewerkers veel minder last hebben van pijntjes. Dat beperkt de uitval onder medewerkers, zodat uiteindelijk iedereen van de investering profiteert.

Tip: wil je het volledige kantoor (opnieuw) inrichten? Vraag onze specialisten om advies, dan leggen we je graag uit waar je het best mee kunt beginnen.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar corne@heijka.nl of gebruik het online contactformulier . Dan nemen we snel contact met je op.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en bekijk de collectie van heijka kantoormeubelen.