1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Op zoek naar duurzame kantoormeubelen

Werk wordt leuk met de juiste meubelen

Om echt plezier in uw werk te hebben is het van groot belang de juiste kantoormeubelen te gebruiken. Hierdoor zit u prettiger, krijgt u minder snel last van pijn en werkt u productiever, effectiever en een stuk meer ontspannen. De juiste meubelen zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Heijka Kantoormeubelen is hier specialist in en heeft ook voor u geheid de meest geschikte meubelen. Of u nou op zoek bent naar een lekker zittende bureaustoel, een imposante vergadertafel of een handige archiefkast: wij hebben het allemaal. Neemt u ook een kijkje in onze collectie kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen in vele vormen, maten en stijlen

Niet elk bedrijfspand of kantoor ziet er hetzelfde uit. Heijka Kantoormeubelen weet dat als geen ander. Wij hebben dan ook al heel veel panden mogen voorzien van een geheel nieuwe kantoorinrichting. De één kiest voor moderne barkrukken, de ander kiest liever voor traditionele bureaustoelen. Voor ieder wat wils dus. Ook wat de nieuwe trend in kantoormeubilair betreft, is Heijka Kantoormeubelen uw partner. Wij hebben namelijk een grote collectie ergonomische kantoormeubelen in ons assortiment. Deze meubelen zijn tot in detail af te stellen op de ideale zithouding van u en uw medewerkers, met als gevolg: minder pijn, minder geklaag en minder ziekte-uitval! Dit komt de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf dus enorm ten goede. Bent u ook klaar voor nieuwe kantoormeubelen? 

Bekijk onze collectie

Wellicht weet u al waar u naar op zoek bent. Tussen ons kantoormeubilair kunt u makkelijk terugvinden wat wij aanbieden in de categorie waar u tussen wilt neuzen. Kijk gerust even rond. Mocht u vragen hebben, bijvoorbeeld over onze ergonomische bureaustoelen of de sta-zit werkplek?
Neem dan contact op met onze adviseurs via onderstaande contactgegevens. Het vervangen van uw kantoormeubilair mag misschien een grote, heftige aanschaf lijken, maar wij zien het als een goede investering. U kunt immers weer jaren vooruit met uw nieuwe meubilair en u zult zien dat het plezier, de productiviteit en de efficiëntie van uw werknemers verhoogt. Wij bieden onder andere de volgende meubelen aan:

  • Kantoorstoelen
  • Werkplekken
  • Opbergplekken
  • Vergadermeubelen
  • Ontvangstmeubelen

Neem nu contact met ons op

Mocht u interesse hebben in nieuwe meubelen of meer willen weten over ons (ergonomische) aanbod: Bel vandaag nog met Heijka Kantoormeubelen via telefoonnummer 0416-235665 of 06-53901917 of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl.

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio Breda, Tilburg, Eindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s Arnhem, Nieuwegein, Zwolle of Dordrecht hebben we mogelijkheden.