Ergonomische kantoormeubelen in Oss

Werkplek of ergonomische bureaustoel in Oss

Bestel ergonomische kantoormeubelen in Oss en richt het kantoor daarmee verantwoord in. Vitaliteit is een steeds belangrijker thema in een groeiend aantal organisaties. Ben jij daar als bedrijf mee bezig? Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij en de andere medewerkers in de juiste houding aan belangrijke projecten werken.

Je bestelt onze ergonomische kantoormeubelen netjes volgens de Arbo-normen, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. Dus ben je op zoek naar een vergadertafel, een bureaustoel of een zit-sta werkplek? Zelfs de ladeblokken dragen bij aan een betere ergonomie. Ze voorkomen bijvoorbeeld dat medewerkers te diep moeten bukken om de dossiers erbij te pakken.

Vergadertafel, bureaustoel en een zit-sta werkplek

Benieuwd hoe je de kantoorinrichting ergonomisch uitkiest? We adviseren je graag, bijvoorbeeld over een:

   • Vergadertafel
    Hoe hoog moet een vergadertafel in Oss zijn om daar ergonomisch aan te werken? En wat zijn de mogelijkheden voor een meer informele of juist een formele setting? Daarover denken we graag met je mee. We helpen je het kantoor in te richten zoals jij dat voor ogen hebt.
   • Bureaustoel
    De bureaustoel is misschien wel de belangrijkste in heel het kantoor. Medewerkers brengen er veel tijd op door, dus die stoel moet de juiste ondersteuning bieden. Kies een model met armleuningen en een goede rugleuning, net als ondersteuning voor de lenden. We adviseren je graag, zodat je een ergonomische bureaustoel in Oss kiest.
   • Zit-sta werkplek
    De zit-sta werkplek is een uitstekende keuze om meer ergonomisch te gaan werken. Door regelmatig te staan richt je het kantoor in Oss op een actievere manier in. Het motiveert medewerkers om minder te zitten, iets waar iedereen van opknapt.

 

Thuiswerken of op kantoor: ergonomische inrichting

In lijn met het ergonomische en Nieuwe Werken zullen medewerkers steeds vaker thuiswerken. We helpen je graag zowel het kantoor in Oss als de thuiswerkplek in te richten.

Zoek je naar kantoormeubelen voor het thuiswerken? En wil je die aanschaffen in lijn met dat wat er op kantoor staat? Wij helpen je een ergonomische inrichting te kiezen. Dat geldt voor thuis en voor op kantoor. Op die manier kun je overal ergonomisch werken, bijvoorbeeld aan een zit-sta bureau dat je omhoog kunt zetten.

Bureaustoel Oss ergonomisch luxe netwave
Bureaustoel Oss

Ergonomische kantoormeubelen in Oss

Zoek je naar ergonomische kantoormeubelen in Oss? Al ons kantoormeubilair is ergonomisch en daarmee een verantwoorde keuze op het gebied van vitaliteit. We vinden het belangrijk om medewerkers een fijne omgeving te bieden, waarin ze goed kunnen werken. Bovendien draagt dat bij aan de uiteindelijke productiviteit. Op die manier wint met een ergonomische kantoorinrichting uiteindelijk iedereen.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Toch liever proefzitten en een werkplek uitproberen? breng dan een bezoek aan onze showroom