Bureaumeubelen voor een kantoorinrichting in Moerdijk

Ergonomie in uw kantoorinrichting.

Bestel onze bureaumeubelen in Moerdijk en richt daarmee het kantoor ergonomisch in. Onze ergonomische kantoormeubelen dragen bij aan meer vitaliteit en productiviteit. Het is een investering in minder pijntjes en uitval onder medewerkers. Zorg ervoor dat jij en de andere medewerkers langer aan belangrijke taken kunnen werken, dankzij voldoende comfort en de juiste ondersteuning.

Wil je een ergonomische werkplek inrichten of ben je specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een archiefkast, ladekast en een vergaderstoel? In de beide gevallen zorgen wij voor de bureaumeubelen in Moerdijk die je nodig hebt.

Tip: weet je niet goed waar je moet beginnen om het volledige kantoor (opnieuw) in te richten? Doe online inspiratie op. Of vraag het onze specialisten, dan helpen we je daar graag bij.

Archiefkast, ladekast en vergaderstoel

Ons assortiment bureaumeubelen in Moerdijk is breed. Je bestelt online bijvoorbeeld een:

      • Archiefkast
        Waar berg je de dossiers op? Zorg ervoor dat je het overzicht behoudt en dat je het makkelijk op kunt zoeken als je weer iets nodig hebt. In een archiefkast heb je voldoende ruimte, terwijl er toch heel compacte oplossingen beschikbaar zijn.
      • Ladekast
        Het alternatief daarvoor is een ladekast. Leg de verschillende materialen die je vaak pakt in de hoogste lades. Voorkom op die manier dat medewerkers vaak diep moeten bukken, iets dat weer bijdraagt aan de ergonomie op kantoor.
      • Vergaderstoel
        Pak de stukken erbij en breng ze mee naar de vergadertafel. Neem plaats op een vergaderstoel, het liefst een ergonomisch model. Wij laten je zien welke stoelen daarvoor goed geschikt zijn.

Daarnaast zijn we jouw (online) specialist voor bijvoorbeeld bureaustoelen en bureaus. Dus wil je de werkplek helemaal opnieuw inrichten? Wij zorgen ervoor dat je die online kunt bestellen of daarvoor in ieder geval inspiratie kunt opdoen.

Ergonomische werkplek: ook thuis

Wil je een ergonomische werkplek in Moerdijk inrichten? Dat kan zowel op kantoor als thuis. Dus zoek je naar een manier om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren? Ontdek ons brede assortiment voor de werkplek.

Of vraag het onze specialisten. We adviseren je graag over de volledige werkplekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zit-sta bureau? Of een bureau met een slinger, zodat je ook de flexplek eenvoudig op de juiste hoogte instelt? Het zijn een paar voorbeelden van ergonomische oplossingen op kantoor en voor thuis in Moerdijk.

Bureaustoel stoel Vienna NEN 1335
Bureaustoel Moerdijk

Bureaumeubelen in Moerdijk

Bestel de bureaumeubelen die je nodig hebt eenvoudig online. Richt een thuiswerkplek in of zorg er op kantoor voor dat medewerkers het optimale comfort ervaren. En dat ze de juiste ondersteuning krijgen, bijvoorbeeld dankzij armleuningen op de bureaustoel. We zijn jouw specialist in ergonomische kantoorinrichting. Voldoe netjes aan de Arbo-normen die er gelden. En kies voor materialen van hoge kwaliteit, voor een investering in duurzame bureaumeubelen.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Toch liever proefzitten en een werkplek uitproberen? breng dan een bezoek aan onze showroom. Of bekijk een deel van onze ergonomische bureaustoel op ons Youtube kanaal