Bent u op zoek naar Kantoormeubelen in Eindhoven

Waarom nieuwe ergonomische kantoormeubelen nodig kunnen zijn.

Soms zit er niks anders op dan nieuwe kantoormeubelen in Eindhoven aan te schaffen. Uw oude kantoormeubelen zijn toch wel erg versleten, of nog erger: ze geven u en eventueel uw medewerkers pijn in de rug en nek! Dat kan gebeuren met meubels die niet goed afgesteld staan op de menselijke vorm.

Bij kantoormeubilair van jaren geleden was het niet eens goed mogelijk de hoogte van de armleuningen of de bolling van de rugsteun precies af te stellen op uw figuur. Nu gelukkig wel! Kom voor ergonomisch kantoormeubilair naar Heijka Kantoormeubelen en verlos uzelf en uw medewerkers in Eindhoven of omgeving van de pijn!

Onze kantoormeubelen worden in Eindhoven en omgeving aangeprezen

Er is niets zo vervelend dan pijn hebben op uw werk in Eindhoven of omgeving. U wordt minder productief, u krijgt minder plezier in uw werk, u gaat met lood in uw schoenen naar uw werk toe: puur en alleen omdat u elke dag met ontzettende pijn thuis komt. De oplossing daarvoor is een ergonomische kantoorinrichting.

Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Ga voor onze ergonomische bureaustoel, die precies af te stemmen is op de juiste zithouding van elke medewerker. Of kies voor onze vergadertafel, die eventueel in hoogte verstelbaar is. Of wat dacht u van onze archiefkast, met praktische roldeur? Kortom, voor al uw kantoormeubelen in Eindhoven moet u bij Heijka Kantoormeubelen zijn.

Ergonomische bureaustoel Eindhoven
Ergonomische bureaustoel

De vijf regels van ergonomisch werken

Wij hebben al heel veel bedrijven in Eindhoven en omgeving blij mogen maken met nieuw kantoormeubilair. De reacties achteraf zijn zeer lovend: daar doen wij het allemaal voor! ‘Eindelijk werken zonder pijn!’, ‘Dankzij die ergonomische bureaustoel eindhoven heb ik weer plezier in m’n werk!’,

‘Ik voel me na een dag werken nog steeds fit!’. Kortom, met onze kantoormeubelen maakt u mensen ook in de omgeving Eindhoven blij. Onze meubelen zijn zeer simpel in te stellen op ieders persoonlijke wensen. Houd daarnaast rekening met het volgende, om pijntjes en een verkeerde houding te voorkomen:

  1. Maak gebruik van uw zwaartekracht; uw juiste houding is uw ontspannen houding
  2. Werk met twee handen
  3. Ga rechtop zitten
  4. Zorg dat alles binnen handbereik ligt/staat
  5. Werk op de juiste hoogte
Video afspelen over Ergonomische kantoorstoel Tilburg

Interesse in nieuw meubilair?

Bel vandaag nog met Heijka Kantoormeubelen als u ook voor bij u in Eindhoven of omgeving interesse heeft in nieuw meubilair. Bel naar telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl. Nieuwe kantoormeubelen in Eindhoven maken werken weer leuk!

Of breng een bezoek aan onze showroom, en bekijk de ergonomische producten en laat u gratis adviseren. Mocht u toch liever eerst de producten bekijken breng dan een bezoekje aan ons Youtube kanaal