Kantoorinrichting voor een duurzaam kantoor.

In één klap allemaal nieuwe kantoormeubelen

U bent op zoek naar een geheel nieuwe kantoorinrichting? En u wilt er zeker van zijn dat alle meubelen van hoge kwaliteit zijn? Breng dan een bezoekje aan Heijka Kantoormeubelen. Wij bieden alles aan voor een mooie kantoorinrichting. Van stoelen tot tafels tot kasten. En daarbij hebben wij ook nog eens een grote collectie aan ergonomische meubelen. Een kantoorinrichting regelen via Heijka kantoormeubelen betekent dus niet alleen dat je prachtige meubels volgens de nieuwste normen en van de beste materialen koopt: je kiest dan ook nog eens voor meubelen waar uzelf en uw medewerkers heel veel (fysiek) profijt uit halen!

Ergonomische kantoorinrichting aanschaffen

Uw hele kantoorinrichting vindt u bij Heijka Kantoormeubelen

Zoals gezegd bieden wij alles aan voor een prachtig en goed werkbaar kantoor. Heeft u behoefte aan (ergonomische) bureaustoelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bij die bureaustoel een verstelbare bureautafel zetten of er zelfs een sta-zit werkplek van maken? Het kan bij ons allemaal. Een volledige kantoorinrichting is daarnaast niet voltooid zonder enkele handige kasten voor al uw belangrijke documenten. U kunt bij ons kiezen uit legio kasten: van ladeblokken tot roldeurkastjes tot draaideurkasten. Kortom, maak ook uw kantoor mooier, gezonder en duurzamer, door te kiezen voor een kwalitatieve kantoorinrichting van Heijka Kantoormeubelen.

Uw kantoor verduurzamen met de juiste ergonomische kantoorinrichting

Wij werken volgens de volgende kernwaarden

Heijka Kantoormeubelen is al jaren een begrip in de wereld van kantoormeubilair. Wij hebben dan ook al bij heel veel bedrijfspanden en kantoren een volledige kantoorinrichting mogen realiseren. Vooral de positieve reacties achteraf zorgen ervoor dat wij enthousiast blijven in ons werk. ‘Het lijkt alsof ik in een heel nieuw kantoorpand zit, dankzij deze nieuwe kantoormeubelen!’, ‘Ik zit zo veel beter op deze bureaustoel en aan dit bureau dan op dat oude spul van eerst!’ en ‘Wow, wat een nieuwe kantoorinrichting al niet kan doen!’. Dat wij zoveel tevreden klanten hebben komt misschien ook door onze volgende kernwaarden:

  • Wij denken mee over ergonomie
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij werken samen met diverse partijen om precies te leveren wat u wenst
  • Wij leveren pas een product als het tot in het kleinste detail aan uw wensen voldoet
  • Wij informeren u zorgvuldig gedurende het hele proces

Kies ook voor nieuwe kantoormeubelen

Heijka Kantoormeubelen heeft voor u de perfecte stoelen, tafels en kasten. Bel ons vandaag nog via telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een mail naar sales@heijka.nl en vernieuw uw gehele kantoorinrichting!

 

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio BredaTilburgEindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s AmsterdamUtrechtNijmegen of Apeldoorn hebben we mogelijkheden.