1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Kabelslurf

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 32,00
€ 38,72 incl. btw


  • Afmeting 1200 mm
  • Kleur zwart
  • Montage materiaal
Artikelcode: KABELSLZW1200
Geleverd binnen 7 dagen

Met een kabelslang is het wegwerken van je kabels zó gebeurd.

Deze flexibele kabelgeleider kan je snel monteren. Door de losse elementen kan je zelf de lengte bepalen. Het moderne design past op elke werkplek en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Een snelle én mooie manier om je kabels netjes weg te werken.

Deze kabelgeleider is bedoeld om kabels van de vloer naar je bureau weg te werken. Het lichtgewicht materiaal en de eenvoudige montage maken deze kabelgeleider makkelijk om mee te werken. De kabelgeleider heeft twee kanalen voor het netjes wegwerken van je kabels. Je kabels blijven goed bereikbaar, wat altijd prettig is wanneer je ze wilt toevoegen of verwijderen.

Kabelslang in de kleur zwart lengte 1200 mm

De kabelslang is uitgevoerd in aluminium kleur en gemaakt van stevig polypropyleen kunststof. De verkrijgbare lengte is 765 mm . De verwijderbare segmenten zijn ieder 51 mm lang.

Het ontwerp van deze kabelslurf is geschikt voor zit-sta bureaus, omdat de lengte van de kabelgeleider zich kan aanpassen aan de verstelbare hoogte van het bureau.

Montage kabelslurf

Bij de kabelslang zit het montagemateriaal inbegrepen zodat je gelijk aan de slag kan. Zelf heb je een schroevendraaier en een boor nodig. Het montagemateriaal in de verpakking bestaat uit schroeven, een verzwaarde voetplaat en een tafelbevestiging voor montage onder het bureau.

Specificaties