Je kantoor opnieuw inrichten: welk budget heb je nodig?

Je kantoor opnieuw inrichten: welk budget heb je nodig?

Toen je je kantoor vele jaren geleden inrichtte, was je erg tevreden met het eindresultaat. Tegenwoordig is dit wel anders. De meubelen in je kantoor zien er niet meer zo goed uit als voorheen, je kantoor heeft een wat verouderde uitstraling en je inrichting voldoet simpelweg niet meer aan je eisen, wensen en verwachtingen. De oplossing? Richt je kantoor opnieuw in, met de hulp van Heijka Kantoormeubelen. Welk budget je hier ongeveer voor nodig hebt, lees je in dit artikel.

De kosten van een nieuwe kantoorinrichting

Wat je moet betalen om je kantoor opnieuw in te laten richten, is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de kosten van je nieuwe kantoorinrichting afhankelijk van de hoeveelheid meubelen die je koopt. Heb je een groot kantoor en wil je al je meubelen vervangen, dan ben je meer kwijt aan een nieuwe inrichting dan iemand met een klein kantoor of iemand die slechts een deel van zijn kantoormeubelen wil vervangen.

Daarnaast zijn de kosten van je nieuwe inrichting afhankelijk van de specifieke meubelen die je aanschaft. Het ene bureau is goedkoper dan het andere en dit geldt ook voor bureaustoelen, kantinemeubelen, wachtkamermeubelen en ga zo maar door. Als je eenmaal weet in hoeverre je jouw kantoor een make-over wil geven, moet je bepalen welke meubelen je dan precies aan wil schaffen. Pas als je dit weet, kun je de totale kosten van jouw make-over achterhalen.

Een opsomming:

 • De kosten van een nieuwe kantoorinrichting

 • Geld besparen op je nieuwe inrichting

 • Benieuwd naar jouw kosten? Vraag een offerte aan

Geld besparen op je nieuwe inrichting

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Er zijn diverse manieren om geld te besparen op je nieuwe inrichting. De beste manier om geld te besparen, is door goedkopere kantoormeubelen te kopen. Daarnaast kun je geld besparen door slechts een deel van je interieur te vernieuwen. De meubels die nog wel een paar jaar mee kunnen gaan, laat je staan. Hier kun je honderden euro’s mee besparen. Houd er wel rekening mee dat deze meubelen op de lange termijn alsnog vervangen moeten worden.

Tot slot kun je geld besparen door kantoormeubelen met korting te kopen. Profiteer van een tijdelijke aanbieding bij Heijka Kantoormeubelen en je bespaart met gemak tientallen euro’s op je nieuwe inrichting, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Benieuwd naar jouw kosten? Vraag een offerte aan

Ben je benieuwd welk budget jij nodig hebt om je kantoor opnieuw in te laten richten? Vraag dan een offerte aan bij Heijka Kantoormeubelen. Bekijk de catalogus, laat weten welke meubelen jij wil kopen voor je nieuwe kantoorinterieur en geef bovendien aan hoeveel meubelen je nodig hebt. Op basis van jouw offerte-aanvraag stellen wij een kostenindicatie op. Met deze kostenindicatie weet je precies waar je aan toe bent als je jouw kantoor opnieuw inricht met de meubelen van Heijka Kantoormeubelen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 180 x 80 Zwart Robson eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Robson eiken poten zwart
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 180 x 80 Antraciet Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten antraciet
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Zwart Logan eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad logan eiken poten zwart
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Wit Wit

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten wit

594 excl. btw

beschikbaar voor levering