Je kantoor opnieuw inrichten? Maak een moodboard

Je kantoor opnieuw inrichten? Maak een moodboard

Je hebt al vele jaren dezelfde kantoorinrichting en bent nu echt toe aan iets nieuws. Je kunt ervoor kiezen direct nieuwe kantoormeubelen aan te schaffen en deze zo snel mogelijk neer te zetten, maar je kunt het opnieuw inrichten van je kantoor ook wat serieuzer aanpakken. Wil je zeker weten dat je nieuwe inrichting helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet en bovendien een prachtige uitstraling heeft? Dan raden wij je aan een moodboard te maken voor je nieuwe kantoorinrichting.

Wat is een moodboard?

Een moodboard is een visualisatie van een idee. Door een moodboard te maken, kun je jouw idee van je nieuwe kantoorinrichting visueel maken. Dit is vooral erg handig voor jezelf. Maak je een moodboard van jouw kantoorinrichting idee, dan kun je simpelweg goed zien of jouw idee goed is. Komt je moodboard al rommelig over? Dan is de kans groot dat jouw kantoorinrichting ook rommelig overkomt als je het idee op het moodboard aanhoudt. Ziet je moodboard er geweldig uit, dan weet je zeker dat de uitwerking van jouw kantoorinrichting idee ook geweldig zal zijn.

Je maakt een moodboard door afbeeldingen te zoeken die bij jouw kantoorinrichting idee passen. Deze plak je allemaal op een groot stuk papier. Ook kun je bepaalde teksten op het moordboard schrijven. Deze teksten maken jouw kantoorinrichting idee wat duidelijker. Wil je bijvoorbeeld een moderne kantoorinrichting? Dan zoek je afbeeldingen van moderne kantoren en schrijf je hier woorden als ‘strak’ en ‘modern’ bij om jouw idee nog duidelijker naar voren te brengen.

Een opsomming:

 • Wat is een moodboard?

 • De voordelen van een moodboard

 • Aan de slag!

De voordelen van een moodboard

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het werken met een moodboard. Ten eerste maak je jouw idee een stuk duidelijker als je hier een moodboard van maakt. Een idee als ‘een moderne kantoorinrichting’ is wat vaag, maar een compleet moodboard met moderne kantoorinrichtingen die jij mooi vindt, maakt je concept al een stuk duidelijker.

Daarnaast krijg je inspiratie door een moodboard te maken. Weet je nog niet precies hoe je jouw kantoor in wil richten? Zoek dan naar afbeeldingen voor je moodboard en je krijgt vanzelf een duidelijker beeld van de voor jou perfecte kantoorinrichting.

Wil je een expert inhuren om jouw kantoor in te richten, zoals Heijka Kantoormeubelen? Dan raden wij je ook zeker aan om een moodboard te maken van de voor jou perfecte kantoorinrichting. Dit moodboard kunnen wij namelijk gebruiken om je kantoor helemaal volgens wens in te richten, met de juiste meubelen, de juiste accessoires en de juiste sfeer.

Aan de slag!v

Wil jij van bovenstaande voordelen profiteren? Ga dan direct aan de slag met jouw eigen moodboard. Zoek naar inspirerende afbeeldingen van mooie kantoorruimtes, plak deze op een groot stuk papier en je hebt in een mum van tijd een mooie moodboard gemaakt. Dit moodboard helpt jou om je kantoor een prachtige nieuwe inrichting te geven.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 180 x 80 Wit Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten wit
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Wit Robson eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Robson – poten wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Aluminium eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten aluminium

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta module medium wit


 • Afmeting 680 x 520 mm
 • Max. belasting 15 kg
 • Hoogte verstelling 17-43 cm

249 excl. btw

beschikbaar voor levering