Je kantoor goedkoop inrichten: 4 praktische tips

Je kantoorruimte heeft écht een nieuwe inrichting nodig, maar eigenlijk heb je niet zo veel budget. Ook als je niet zo veel geld kunt missen, kun je je kantoorruimte prima opnieuw inrichten. In dit artikel geven we je vier tips om geld te besparen op de inrichting van je kantoorruimte. Met deze tips kan ook jij je kantoorruimte opnieuw inrichten, maar dan zonder het complete budget van je bedrijf er doorheen te jagen.

Werk met een budget

Een schoon bureau is een essentieel onderdeel voor uw focus. Het is lastig om de juiste focus op te brengen wanneer het bureau vol met rommel en papieren ligt. Ieder stukje afval en ieder stukje papier brengt afleiding met zich mee. Dit is niet alleen terug te zien in de mate van werk die u uitvoert, het is ook te zien in het soort werk waarmee u aan de slag gaat. Het is menselijk om aan de slag te gaan met de dingen die zich om ons heen bevinden. En al die stapels papieren en andere objecten leiden keer op keer tot een verkeerde mentaliteit.

Zorg er daarom voor dat uw bureau zo veel mogelijk is opgeruimd. Dit draagt niet alleen bij aan een betere focus, het zorgt ook voor een beter overzicht wanneer u voor langere tijd achter uw bureau plaatsneemt.

Een opsomming:

 • Werk met een budget

 • Maak keuzes

 • Ga voor de goedkoopste optie

 • Wees creatief

Maak keuzes

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Kunnen de bureaus nog best een paar jaar mee? Dan is het niet nodig om deze te vervangen, zeker niet als je niet zo veel geld hebt voor de inrichting van je kantoorruimte. Maak kritische keuzes bij het opnieuw inrichten van je kantoorruimte en je geeft veel minder geld uit.

Heijka Kantoormeubelen denkt graag met je mee bij het opnieuw inrichten van je kantoorruimte, ook als je een minder groot budget hebt voor de make-over. Wil je bijvoorbeeld je oude bureaus houden en zoek je bureaustoelen die bij deze bureaus passen? Dan kijken wij graag met je mee. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuwe bureaustoelen die prachtig bij je bureaus staan, voor een mooie combinatie zonder grote investering.

Ga voor de goedkoopste optie

Heijka Kantoormeubelen heeft meubels in diverse prijsklassen. Je kunt gemakkelijk geld besparen op je kantoorinrichting door de goedkoopste meubelen in ons assortiment te kopen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe bureaustoelen voor al je werknemers? Dan laten wij je graag zien welke modellen in onze laagste prijsklasse vallen. Door een van deze modellen aan te schaffen, bespaar je per bureaustoel geld. De totale besparing loopt in dit geval al snel op tot enkele tientallen of zelfs enkele honderden euro’s. En omdat al onze kantoormeubelen er mooi uit zien, ook in de lagere prijsklasse, krijg je toch een mooie kantoorinrichting.

Wees creatief

Tot slot kun je veel geld besparen door creatief om te gaan met de meubels die je hebt. Heb je bijvoorbeeld een grote tafel in de kantine staan, maar wil je eigenlijk nieuw kantinemeubilair aanschaffen? Dan hoef je die grote tafel niet direct weg te gooien. Wellicht kun je deze ergens anders op kantoor neerzetten, zoals in de vergaderruimte. Op deze manier kun je vrijwel al je oude meubels op een andere manier gebruiken, om veel geld te besparen en toch je kantoor mooi en netjes in te richten.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 200×80 Zwart Havanna

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad havanna
 • Kleur poten zwart

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 160 x 80 Antraciet Havanna

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad havanna poten antraciet
 • Model 4-poot

268 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Antraciet Logan eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten antraciet

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Schijndel

 • Multifunctionele bureaustoel
 • 5 jaar garantie
 • Arbo norm: EN 1335

355 excl. btw

beschikbaar voor levering