Ergonomie is uw bedrijf al klaar

Is uw bedrijf al klaar voor ergonomie?

Ergonomie is een onmisbaar element voor bedrijven. Het draagt bij aan een hogere productiviteit onder werknemers en kan daarbij actief helpen om het maximale uit een werkdag te halen. Ergonomie is daarbij altijd een winstgevende investering indien de richtlijnen correct worden opgevolgd.

Veel bedrijven hebben nog steeds het idee dat zij nog niet volledig klaar zijn om ergonomische richtlijnen op de werkvloer door te voeren. En dit heeft vooral tot gevolg dat deze bedrijven achterblijven binnen deze ontwikkelingen.

Wij geven u in dit artikel daarom graag aan welke factoren invloed hebben op het feit of uw bedrijf op dit moment al klaar is om gebruik te maken van ergonomie.

Weet dat er goedkope oplossingen zijn

Een groot knelpunt voor ergonomie is nog steeds de investering die het met zich meebrengt. En deze investering heeft voor veel bedrijven tot gevolg dat zij liever niet investeren. Ergonomie is op de werkvloer een van de factoren die ertoe leiden dat het maximale uit een werkdag kan worden gehaald. Het is hierom raadzaam om dit ook echt iedere dag te doen en om te zorgen dat iedere werknemer gebruik kan maken van ergonomische oplossingen die op uw werkvloer mogelijk zijn.

Investeer altijd goed in ergonomie en kijk welke mogelijkheden er zijn in een lager segment van de prijzen. Zo kunt u altijd met zekerheid zeggen dat u tegen een goede prijs nieuwe ergonomische kantoormeubelen aankoopt en dat u hiermee het maximale uit het budget haalt dat u hiervoor wilt vrijmaken.

Een opsomming:

 • Weet dat er goedkope oplossingen zijn

 • Houd uw werknemers in de gaten

 • Wij staan voor u klaar

Houd uw werknemers in de gaten

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Nee, het is niet de bedoeling dat u overal camera’s ophangt en continu een oogje in het zeil houdt. Bij ergonomie draait het over het algemeen om het verbeteren van de omstandigheden voor werknemers. Een deel van de mensen met een kantoorbaan kampt op dit moment met problemen in het lichaam. Deze problemen leiden er op korte en lange termijn toe dat zij met allerlei klachten en zenuwpijnen te maken krijgen.

Deze pijnen wilt u vanzelfsprekend zo veel mogelijk voorkomen, deze hebben een grote invloed op de productiviteit van werknemers en hun gezondheid. Het loont hierom om te zorgen dat werknemers van ergonomische werkplekken gebruik kunnen maken. Luister hierom altijd goed naar uw werknemers en kijk of er verbeterpunten zijn die een grote invloed hebben op de gezondheid en productiviteit van werknemers. Zo haalt u altijd het maximale uit de mogelijkheden die er op dit moment voor uw werknemers zijn.

Wij staan voor u klaar

Bent u klaar om veranderingen door te voeren voor uw personeel? Wij staan altijd voor u klaar om u van het juiste advies te voorzien en kunnen u ook direct helpen bij het samenstellen van een ergonomische werkvloer waarbij de kantoormeubelen volledig aansluiten bij de wensen en behoeftes van het personeel. Bekijk de mogelijkheden binnen ons assortiment.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Ladeblok Basic 2 x lade Zwart

 • Budget ladeblok
 • Inleg pennenbak+A4+A6 Lade
 • Kleur zwart

179 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel zonder wieltjes

 • Voorzien van glijvoeten
 • 3 jaar garantie
 • Arbo norm : NEN EN 1335

348 excl. btw

beschikbaar voor levering

Werkblad 180 x 80 cm Havanna T-526

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur T-526

121 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Wit Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Logan – poten wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering