Huren bij een co-working space: richt uw werkplek in met ergonomie

Co-working spaces worden steeds populairder nu de meeste mensen een gemakkelijke manier willen om zo productief mogelijk te werken. Deze werkruimtes hebben onder andere tot gevolg dat men in contact komt met een breder netwerk en dat er door middel van kruisbestuiving meer werk wordt verricht.

Het inrichten van een werkplek bij een co-working space moet vaak zelf worden uitgevoerd. Sommige co-working spaces bieden vooraf opgezette werkplekken, maar een groot aantal co-working spaces laat de huurders een eigen werkplek inrichten. En daar heeft u een voordeel: u kunt dan zeker zijn dat u gebruik kunt maken van de beste ergonomische kantoormeubelen.

Uw ergonomische werkplek inrichten

Bij het inrichten van een werkplek moet u vooral rekening houden met ergonomie; dit is de drijfveer achter een hoge productiviteit en draagt bij aan een betere werkdag. Het is dan ook niet zomaar dat steeds meer mensen begrijpen hoe groot het belang van ergonomie is. Binnen sommige bedrijven zijn werknemers zelf verplicht om de werkplek zo ergonomisch mogelijk in te richten.

Het is niet altijd even gemakkelijk om al vanaf de basis rekening te houden met ergonomie. Toch is dit juist de meest effectieve manier om te zorgen dat de werkplek volledig ergonomisch is ingericht.

Een opsomming:

 • Uw ergonomische werkplek inrichten

 • Zo ziet uw toekomstige werkplek eruit

 • Ergonomie zorgt voor productiviteit

Zo ziet uw toekomstige werkplek eruit

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Het samenstellen van een ergonomische werkplek start altijd bij het juiste bureau. U kunt vrijwel alle kanten op als het aankomt op ergonomische bureau’s; zo is het onder andere mogelijk om voor sta-zit-bureau’s te kiezen waarbij u gebruikmaakt van het voordeel dat u niet te lang hoeft te staan.

Daarbij is het ook van groot belang dat u een goede ergonomische bureaustoel aanschaft. De ergonomische bureaustoel forceert de juiste houding wanneer u achter uw bureau zit. Dit heeft onder andere tot gevolg dat u gedurende de dag veel minder last zult krijgen van schouder- en nekklachten. De kans is groot dat u, zodra u op de co-working space zit, mensen tegenkomt die hier juist wel last van hebben.

Wij raden u ook aan om monitorarmen aan te schaffen, zodat u de ergonomie van uw werkplek nog verder kunt verbeteren. Een monitorarm draagt bij aan beter zicht wanneer u achter uw bureau zit. Zo kan men vandaag de dag zeer eenvoudig zorgen voor de hoogste ergonomie op de werkplek wanneer er gebruik wordt gemaakt van monitorarmen.

Het is ook raadzaam om te kiezen voor een ergonomisch toetsenbord en een ergonomische muis, zodat u eenvoudig kunt voorkomen dat u te maken krijgt met RSI of andere polsklachten. Dit heeft onder andere tot gevolg dat u nooit meer met problemen kampt wanneer u voor langere tijd op uw werkplek werkt. Het is een effectief middel om zo veel mogelijk uit uw dag te halen, zonder veel tijd te hoeven steken in de manier waarop u werkt.

Ergonomie zorgt voor productiviteit

Een co-working space kan nog weleens onnodige afleidingen opleveren. En juist dan is het noodzaak dat u een goed samengestelde werkplek heeft, waarbij u altijd met de maximale productiviteit kunt werken. Zo bent u elke dag productief en loopt u niet langer tegen problemen aan met betrekking tot lichamelijke klachten of gerelateerde lichamelijke blessures.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureauonderstel zit-sta Grijs

 • Afmeting 120-180 cm
 • Kleur poten grijs
 • Exclusief bureaublad

427 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 180 x 80 Aluminium WIt

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad wit poten aluminium
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 180 x 80 Antraciet Robson eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad robson eiken poten antraciet
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Wit Licht eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten wit

655 excl. btw

beschikbaar voor levering