Wat u op ergonomisch gebied kan leren van uw medewerkers

Hoe u van uw medewerkers leert wat er op ergonomisch gebied nodig is

Medewerkers zijn een belangrijke bron van informatie binnen uw organisatie. De meeste medewerkers hebben altijd punten die verbeterd kunnen worden, en zijn daar niet altijd open over. En dit is jammer, want op basis van de feedback van uw medewerkers kunt u betere beslissingen binnen uw bedrijf maken.

Zo kiezen steeds meer bedrijven voor het combineren van feedback van medewerkers en het uitvoeren van strategische plannen voor het bedrijf. Een van deze strategische plannen is het doorvoeren van ergonomie op de werkvloer. Het is effectief, heeft een grote invloed op de omzet en kan daarbij ook goed helpen bij het verbeteren van uw bedrijf als geheel.

Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Daarom vertellen wij u in dit artikel hoe u ervoor kunt zorgen dat u gedurende het komende jaar het maximale uit uw personeel kunt halen.

Heeft u vragen over ergonomie? Bij Heijka bent u aan het juiste adres voor alles omtrent ergonomie en ergonomisch kantoormeubilair. U kunt onze specialist Corné bereiken op sales@Heijka.nl of ons telefonisch bereiken via 0416 – 235 665.

Ergonomie als draagvlak voor uw medewerkers

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De dag van uw medewerkers ziet er over het algemeen vaak hetzelfde uit. Zij komen binnen, bekijken de takenlijst voor deze dag en gaan aan de slag. Toch komt er gedurende het werk van alles voorbij, waardoor het steeds lastiger wordt om met volledige concentratie aan het werk te gaan. En daar speelt ergonomie op de beste manier op in, want het zorgt ervoor dat de concentratie langer aanhoudt.

De kans bestaat dat u vanuit uw medewerkers weleens hebt vernomen dat zij kampen met lichamelijke klachten. Dit is vaak het gevolg van een verkeerde zithouding tijdens het werk. Dit betekent dat zij de schouders, rug en nek niet op de juiste manier positioneren. Dit is over het algemeen een gevolg van verkeerd kantoormeubilair. Door het huidige kantoormeubilair met ergonomisch kantoormeubilair te vervangen wordt het een stuk eenvoudiger om echt het maximale uit uw personeel te halen.

Een opsomming:

 • Ergonomie als draagvlak voor uw medewerkers

 • Ergonomische zaken uitzoeken

 • Investeren in ergonomie is investeren in uw werknemers

Ergonomische zaken uitzoeken

Uw medewerkers bieden een geweldige bron van inspiratie voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Vraag uw medewerkers daarom of zij kampen met problemen met betrekking tot de zithouding. Dit zal niet alleen bijdragen aan een betere werkervaring voor uw personeel, het helpt ook bij het verbeteren van uw bedrijf.

Werknemers die gebruik kunnen maken van werkplekken waar een sterke nadruk op ergonomie is gelegd, zorgen gedurende de dag voor een hogere productiviteit. Stelt u zich eens voor dat iedere werknemer 10% harder en effectiever kan werken, dit zal altijd resulteren in een beter bedrijfsproces en helpt u als onderneming steeds harder te groeien.

Investeren in ergonomie is investeren in uw werknemers

Door middel van ergonomie kunt u de feedback van uw medewerkers omzetten naar actiepunten die bijdragen aan een beter bedrijfsproces. Zo kunt u iedere dag gebruik maken van medewerkers die effectief werken en die ervoor zorgen dat alle processen binnen uw bedrijf zo goed mogelijk worden uitgevoerd.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Zit-sta kruk Mango wit | groen • Zitting in stof groen
 • Onderstel wit
 • Volledig roteerbaar

251 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Aluminium eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten aluminium

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Antraciet Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten antraciet

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta bureau onderstel 120 Antraciet

 • Afmeting 120 cm
 • Kleur poten antraciet
 • Exclusief bureaublad

494 excl. btw

beschikbaar voor levering