Hoe u uw kantoor meer zoals thuis kunt laten voelen

Het thuisgevoel dat menig bedrijf heeft is erg laag. Werknemers voelen zich graag thuis, omdat zij zich dan in de juiste stemming voelen om het maximale te geven. Het loont hierom om een thuisgevoel op de werkvloer te creëren, want u zult hier ook echt iedere dag het maximale uit kunnen halen.

 

Ieder kantoor kan weer een andere methode inzetten om het thuisgevoel maximaal te creëren. Het is belangrijk om een eigen cultuur op de werkvloer samen te stellen, omdat dit uiteindelijk de werksfeer en de productiviteit in zijn algemeen zal verbeteren. Het is voor de meeste bedrijven dan ook bijzonder interessant om te kijken hoe het thuisgevoel eenvoudig op de werkvloer kan worden samengesteld.

Zorg altijd voor het juiste gevoel

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Dit begint allemaal bij het creëren van de juiste emoties bij uw werknemers. Iedere werknemer is weer op een andere manier te beïnvloeden, en toch komt het in zijn totaliteit toch altijd op een aantal punten neer. Het is hierbij vooral belangrijk dat iedere werknemer het maximale uit de dag kan halen, want alleen dan is het mogelijk om echt al het werk dat voor die dag staat ingepland uit te voeren.

Het creëren van de juiste emoties is als werkgever gelukkig bijzonder eenvoudig. U kunt hierbij onder andere ervoor kiezen om te kijken op welke manier u meer positieve emoties bij uw werknemers kunt opwekken. Denk hierbij aan vriendelijkheid, een betere relatie tussen collega’s en ook goede feestjes of workshops waarin iedereen op de werkvloer zich beter ontwikkelt en ook eerder kennismaakt met elkaar.

Een opsomming:

 • Zorg altijd voor het juiste gevoel

 • Stel de juiste omgeving samen

 • Houd goede gesprekken met uw werknemers

Stel de juiste omgeving samen

De omgeving van het kantoor is ontzettend belangrijk als het aankomt op de verschillende manieren waarop u het thuisgevoel bij uw werknemers wilt losmaken. De omgeving binnen uw organisatie zal ontzettend veel bijdragen aan de mate waarop uw werknemers presteren. Denk hierbij aan een ruim ingerichte werkplek, waarbij er voor de meeste mensen meer motivatie is om zo hard mogelijk te werken.

 

Het is niet altijd eenvoudig om de beste omgeving samen te stellen binnen uw werkvloer. Denk hierom goed na over de verschillende mogelijkheden die u hierbij heeft. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de omgeving te verrijken met planten, om zo veel mogelijk vrije ruimte te creëren en door te zoeken naar de verschillende manieren waarop u uw werknemers nog beter kunt motiveren.

Houd goede gesprekken met uw werknemers

De relatie die u met uw werknemers heeft zal een grote invloed hebben op de manier waarop men binnen uw bedrijf functioneert. Dit betekent onder andere dat er tussen uw werknemers voldoende en ook juiste communicatie moet plaatsvinden. De meeste werknemers vinden het ideaal om goed in contact te staan met de leiding van het bedrijf, doe er dan ook alles aan om hier voor te zorgen.

Zorg bijvoorbeeld voor een goede planning van deze gesprekken. Een groot aantal werknemers vindt het leuk om één a twee keer per maand een gesprek te houden over de voortgang binnen het bedrijf. Dit leidt niet alleen tot een betere samenstelling in het team dat op uw werkvloer werkt, het zal ook nog eens bijdragen aan de maximale groei van uw bedrijf.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Natuur eiken – poten zwart
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering

Roldeurkast 135 x 120 cm Zwart • Afmeting 135 x 120 x 43 cm
 • Kleur zwart ral 9005
 • 2 legborden

453 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten zwart

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Aluminium Wit

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten aluminium

594 excl. btw

beschikbaar voor levering