Hoe kan ergonomie bijdragen aan meer bedrijfsresultaat?

Betere productiviteit door ergonomie

Bedrijven doen er alles aan om de processen binnen het bedrijf zo veel mogelijk te optimaliseren. Dit wordt vooral gedaan op plekken waarbij machines kunnen bijdragen aan een sneller proces. Toch wordt er minder aandacht besteed aan de mogelijkheden die binnen mensen zelf liggen.

Tenslotte zijn er ook allerlei factoren bij de mensen in uw bedrijf die ertoe leiden dat uw bedrijf op dit moment niet op maximale snelheid functioneert. Het is dan ook zo dat er factoren zijn die via de mensen binnen uw bedrijf een grote invloed hebben op de winstgevendheid van uw onderneming.

Wij vertellen u in dit artikel graag welke mogelijkheden er hiervoor zijn en wat u zelf kunt doen om hier het beste uit te halen.

Versnel eenvoudig processen

De mensen die binnen uw bedrijf achter een bureau zitten hebben een goede werkplek nodig, alleen dan kunt u zorgen dat zij op ieder moment maximaal productief zijn. Hoe eerder u ervoor zorgt dat dit inderdaad op de werkvloer is doorgevoerd, hoe groter de effecten zullen zijn die u hier uiteindelijk bij mag bemerken. Het loont daarom om te kijken hoeveel mogelijkheden er op dit moment op uw werkvloer zijn.

De processen die automatisch verlopen worden ook regelmatig verbeterd, dus waarom zou u niet hetzelfde doen bij processen waarbij uw eigen mensen betrokken zijn. Dit resulteert in een betere gezondheid bij uw werknemers, waardoor zij ook weer zien dat u het beste met hen voorheeft. En hoe beter de tevredenheid van uw werknemers, hoe groter de kans dat zij daadwerkelijk maximaal productief zijn en het beste beentje voor zetten.

Een opsomming

 • Betere productiviteit door ergonomie
 • Versnel eenvoudig processen

 • Verbeter de resultaten in uw bedrijf

 • Wij helpen u hier graag bij

Verbeter de resultaten in uw bedrijf

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Op het moment dat de werknemers beter en productiever werken, heeft dit een grote invloed op de resultaten die uw bedrijf boekt. Het is handig om zo veel mogelijk middelen te investeren in het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Hoe productiever en sneller zij kunnen werken, hoe groter de kans dat alle processen beter worden uitgevoerd, de snelheid binnen het bedrijf hoog ligt en dat projecten vaak al ruim voor de deadline kunnen worden afgerond.

Daarbij doet u er ook goed aan om te zorgen dat uw bedrijf iedere dag de juiste middelen in huis heeft om hier het maximale uit te halen. We spreken dan niet alleen over het ergonomische kantoormeubilair dat een grote invloed op hen heeft, we spreken hierbij ook over de belangrijke punten binnen de organisatie zoals voeding, voldoende rust en mogelijkheden om regelmatig een pauze te nemen.

Wij helpen u hier graag bij

Wilt u echt het maximale uit uw personeel halen en zorgen dat zij op een gezonde manier een betere productiviteit verkrijgen? Dan staan wij u graag bij om het maximale uit uw personeel te halen. Door middel van juist samengesteld ergonomisch kantoormeubilair kunnen wij u altijd helpen om iedere werknemer de juiste werkplek te bieden en zo te zorgen dat zij productiever en gezonder worden.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 200×80 Aluminium Logan eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad logan eiken
 • Kleur poten aluminium

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×80 Antraciet Havanna

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten antraciet

607 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Zwart Wit

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad wit onderstel zwart
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 160 x 80 cm Wit Oxyd

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad Oxyd – poten wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

322 excl. btw

beschikbaar voor levering