Vrijdag middag borrel helpt dit of niet?

Hoe de vrijdagmiddagborrel uw bedrijf helpt groeien

Beter samenwerken met zijn allen

Collega’s spreken elkaar over het algemeen alleen wanneer zij moeten samenwerken of elkaar bij het koffieautomaat tegenkomen. Dit komt vaak op enkele contactmomenten per week neer, waardoor de band tussen deze medewerkers niet snel versterkt.

Er worden vaak zelfde onderwerpen besproken en tijdens de samenwerking wordt er vooral over zakelijke punten gesproken. Daar brengt de vrijdagmiddagborrel een belangrijk verschil in: de medewerkers zien elkaar in een andere setting en zullen daarom ook andere onderwerpen bespreken.

Zo komen aspecten zoals hobby’s sneller ter sprake en kunnen de medewerkers veel over elkaar leren. Het kan zomaar zijn dat twee collega’s al jaren dezelfde sport uitoefenen, maar elkaar niet vaak genoeg spreken om hier ook echt achter te komen. Een vrijdagmiddagborrel brengt nieuwe inspiratie en informatie op de werkvloer.

En deze nieuwe inspiratie helpt ook nieuwe verbanden te leggen. Collega’s die het tijdens het werk niet goed met elkaar kunnen vinden, omdat zij bijvoorbeeld altijd aan minder interessante projecten werken, zullen tijdens de vrijdagmiddagborrel meer over elkaar leren. Dit komt al snel ten goede van de relatie tussen beiden en helpt uw bedrijf.

Meer relaties betekent een betere groei

Positieve relaties tussen medewerkers hebben allerlei voordelen. Het voegt allereerst ontzettend veel toe aan de manier waarop werk wordt uitgevoerd. Collega’s die het buiten de werkvloer goed met elkaar kunnen vinden zullen op de werkvloer ook een goede relatie hebben. Zo worden moeilijke projecten met meer creativiteit afgewerkt, omdat iedere collega weet dat zijn of haar mening gewaardeerd wordt.

Als bedrijf bent u ontzettend afhankelijk van de motivatie van uw medewerkers. Hoe gemotiveerder zij zijn, hoe groter de kans dat projecten nog voor de gestelde deadline worden afgewerkt. Daarbij zijn gemotiveerde medewerkers over het algemeen ook een stuk gelukkiger; geluk is een van de oorzaken dat zij gemotiveerd raken.

U wilt uw bedrijf zo veel mogelijk laten groeien. Investeer daarom in de motivatie van uw werknemers en organiseer regelmatig een vrijdagmiddagborrel. Creëer een plek waar collega’s elkaar beter leren kennen, zodat u hier de juiste vruchten van kunt plukken.

Een opsomming

 • Beter samenwerken met zijn allen

 • Meer relaties betekent een betere groei

 • Houd het niet altijd zakelijk

Houd het niet altijd zakelijk

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Een laatste, maar niet onbelangrijk, onderdeel van de vrijdagmiddagborrel: zorg dat het niet zakelijk is. Het moet juist een tijd zijn waarin collega’s elkaar buiten de zakelijke setting kunnen spreken. Door de druk te verlichten, zullen hobby’s en vakanties sneller ter sprake komen; het ideale moment om de relaties op de juiste wijze te versterken.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot Slinger 140 x 80 cm Aluminium Wit

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad wit onderstel aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

401 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Zwart Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten zwart

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad robson eiken poten aluminium
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 120 x 80 cm Grijs Logan eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad Logan – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

313 excl. btw

beschikbaar voor levering