Productiviteit en de resultaten hiervan

Focus op productiviteit en oogst snel de resultaten

Productiviteit is een van de doelen waar een groot aantal organisaties continu naar streeft. En dat is niet zomaar: productieve bedrijven genereren over het algemeen een hogere omzet, omdat zij de focus op de juiste onderdelen leren leggen.

Hoe meer u op een dag kunt doen, hoe groter de kans dat u deadlines kunt behalen. Dit is ook de reden dat productiviteit en time management een ontzettend grote focus krijgen binnen de bedrijfswereld. En daar kunt ook u van profiteren, vooral binnen uw eigen bedrijf.

Want het is niet alleen voor directeuren van bedrijven interessant om te kijken wat er kan worden gedaan om het maximale uit een dag te halen. Uw medewerkers hebben er ook baat bij als u hen leert om het maximale uit iedere dag te halen, zo kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf iedere dag een mooie groei doormaakt.

In dit artikel vertellen wij u meer over de reden dat een focus op productiviteit fantastische resultaten met zich mee kan brengen.

Hoe legt u deze focus op productiviteit?

De focus op productiviteit begint, toevallig genoeg, bij productiviteit. Dit houdt in dat u uw krachten moet samenvoegen om te zorgen dat u het beste uit de werkdag van iedere medewerker kunt halen. Als u aan de slag gaat met productiviteit dan moet u niet alleen kijken wat werkt binnen uw eigen werkdag, u moet ook kijken hoe u dit kunt reflecteren op uw personeel.

Dit begint allemaal bij een goede samenvatting van een dag waarop u maximaal kunt presteren. Oftewel: zorgt dat u exact weet wat u op een dag moet doen om zo productief mogelijk te zijn en zet deze kernpunten ook door bij uw personeel. Dit leidt al snel tot een hogere productiviteit, want het biedt ontzettend veel waarde voor zowel u als de anderen in uw bedrijf.

Maak een lijstje met de punten die u gedurende de dag uitvoert en welke resultaten u hierbij bemerkt. Als u merkt dat een bepaald ontbijt voor een betere productiviteit zorgt dan loont het om dit ook binnen het voedingsschema van uw eigen personeel aan te passen. Leer wat voor u werkt, zodat u leert wat voor iedereen werkt.

Een opsomming:

 • Hoe legt u deze focus op productiviteit?

 • Productiviteit en menselijkheid

Productiviteit en menselijkheid

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Niet alle directeuren zijn het er 100% mee eens, maar toch is het zo: al uw medewerkers zijn ook gewoon mensen. En dat betekent dat iedere menselijke trekjes heeft. Dit heeft niet alleen invloed op de manier waarop men met negatieve onderdelen omgaat, het heeft ook betrekking op de positieve onderdelen.

Dit houdt in dat, zodra u weet wat voor uzelf werkt, u het direct kunt projecteren op uw personeelsleden. U bent tenslotte net zo menselijk als uw personeel, dus de onderdelen die bij u voor maximale productiviteit zorgen zullen hetzelfde resultaat opleveren zodra uw medewerkers hiermee aan de slag gaan.

Zoek uit hoe factoren zoals voeding, drankjes, omgeving en vrijetijdsbesteding invloed hebben op de mate van productiviteit, zodat u en uw personeel iedere dag het maximale kunnen bereiken en zo kunnen zorgen dat alle deadlines worden behaald, projecten sneller kunnen worden afgerond en uw bedrijf het maximale resultaat zal behalen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 160×80 Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad Natuur eiken
 • Kleur poten zwart

601 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad robson eiken poten aluminium
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×80 Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad natuur eiken
 • Kleur poten zwart

607 excl. btw

beschikbaar voor levering

Roldeurkast 72 x 120 cm Aluminium


 • Afmeting 72 x 120 x 43 cm
 • kleur Aluminium ral 9006
 • 1 legbord

427 excl. btw

beschikbaar voor levering