1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Ergonomische kantoorinrichting in Etten-Leur

Ergonomische kantoorinrichting in Etten-Leur zorgt voor een werkplek volgens de Arbo-normen. Dat draagt bij aan de vitaliteit en productiviteit van medewerkers, die zich daardoor bovendien prettiger voelen.

Dus wil je ervoor zorgen dat jij en andere medewerkers zonder problemen langere tijd aan belangrijke taken kunnen werken? Zorg bijvoorbeeld voor een ergonomische bureaustoel, een geschikte vergadertafel en een zit-sta werkplek die motiveert om vaker te gaan staan.

Het zijn een paar voorbeelden van de ergonomische kantoorinrichting, waarmee we in Etten-Leur helpen het kantoor in te richten. Dus gaat het om een nieuw kantoor? Of wil je het bestaande meubilair vervangen? Wij helpen je online inspiratie op te doen met wat er beschikbaar is.

Ergonomische kantoorinrichting Etten-Leur

Bureaustoel, vergadertafel en zit-sta werkplek

We zorgen in Etten-Leur bijvoorbeeld voor een ergonomische bureaustoel, net als een vergadertafel of een zit-sta werkplek. Het zijn drie voorbeelden van fijne kantoormeubelen, waarmee je zeker weet dat je het kantoor volgens de Arbo-normen inricht.

Ben je op zoek naar een bureaustoel die lekker zit en het lichaam goed ondersteunt? Plaats daarnaast een vergadertafel om pijnvrij aan te vergaderen. Ook als het wat langer duurt, dankzij fijne stoelen en een tafel op de juiste hoogte om aan te zitten.

Tip: wil je het complete kantoor ergonomisch inrichten? Wij adviseren je graag over wat daar allemaal bij komt kijken. Dat doen we stap-voor-stap, zodat je steeds precies weet waar je aan toe bent.

Thuiswerken met ergonomische kantoormeubelen

We leveren onze ergonomische kantoorinrichting in Etten-Leur met name aan bedrijven. Dus zoek je naar de kantoormeubelen om het kantoor (opnieuw) in te richten? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Bovendien is dat niet alles. Werk je als zzp’er veelal thuis? Of heb je met jouw werkgever afspraken gemaakt om vaker thuis te werken? In die gevallen wil je thuis zorgen voor een ergonomisch bureau, een bureaustoel en andere meubelen in die lijn. Wij helpen je inspiratie op te doen met meubels die je ook thuis goed kunt gebruiken, zodat je daar pijnvrij kunt werken.

Ergonomische kantoorinrichting in Etten-Leur

Zoek je naar ergonomische kantoorinrichting in Etten-Leur of omgeving? Wij helpen je inspiratie op te doen voor het complete kantoor of voor bij je thuis. Dus wil je volgens de Arbo-norm thuiswerken of zoek je naar meubelen voor op kantoor? Ontdek wat er allemaal beschikbaar is en laat je adviseren door onze ervaren specialisten. Wij weten welke materialen er geschikt zijn en waar je op moet letten. Zo helpen we je een ergonomische keuze te maken, waarmee je investeert in meer vitaliteit en productiviteit.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 - 23 56 65, stuur ons een e-mail naar corne@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.